Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona ha acompanyat 12 joves a trobar feina per aquest estiu

Actualitat Girona  -  02/06/2023  -  14:53

Aquesta és la primera vegada que des del Servei Municipal d’Ocupació s’organitza un taller d’orientació amb aquesta finalitat


Taller Treballa a l'estiu

Taller Treballa a l'estiu



L’Ajuntament de Girona ha acompanyat 12 joves a trobar feina per aquest estiu a través de diferents sessions d’orientació. Es tracta del taller “Prepara’t per trobar feina aquest estiu”, dirigit a joves entre 16 i 25 anys que busquen la seva primera ocupació. El currículum de les persones participants passarà a formar part d’una borsa de candidatures que s’adreçarà a empreses col·laboradores del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) del consistori que necessiten cobrir llocs de treball per a la temporada d’estiu.

Aquest és el primer cop que des de l’SMO s’organitzava aquesta activitat i ha estat molt ben rebuda per part del públic jove, ja que un total de 62 persones dels municipis de Girona i Salt van presentar la sol·licitud per participar-hi.

En total, s’han dut a terme quatre sessions de dues hores de durada, del 29 de maig a l’1 de juny. Aquestes s’han centrat a facilitar la informació bàsica per a l’accés al mercat de treball (tipus de contractes, salari i drets i deures); a entrenar les habilitats més importants en el procés de recerca de feina (comunicació, gestió del temps i planificació) i a treballar les eines per a la recerca de feina (curriculum vitae, videocurrículum i entrevistes de feina).

Durant les sessions s’ha utilitzat una metodologia activa que situa la persona participant com a protagonista del seu aprenentatge i que permet la definició d’un pla individual de treball, a partir del contrast entre la situació actual i la desitjada.

El taller ha anat a càrrec de la cooperativa Imagina’t, formada per professionals experts en orientació acadèmica i professional, que ofereix serveis de disseny, gestió i facilitació d’accions formatives enfocades a la millora de l’ocupabilitat, posant especial èmfasi en l’avaluació i millora de les competències transversals, des del compromís amb la igualtat i no discriminació i amb una perspectiva de gènere.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...