Notícies més llegides




Esports


Sant Joan les Fonts

Tondo Kids celebra la seva novena edició a Sant Joan les Fonts

Esports  -  04/06/2023  -  19:39

La Tondo Kids és una gran oportunitat per als joves ciclistes de mostrar les seves habilitats i passió per aquest esport


Tondo Kids

Tondo Kids



Aquest diumenge 4 de juny, Sant Joan les Fonts ha acollit la novena edició de la Tondo Kids, una cursa ciclista infantil puntuable per a la Copa Catalunya. Aquest esdeveniment es va crear per recordar la figura del ciclista Xavier Tondo, qui va desaparèixer el 2011.

Un total de 90 participants de les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil han pres la sortida a les 10 del matí a l'avinguda Cisteller. Els joves ciclistes han corregut en un circuit tancat de 1 km que recorria els carrers del municipi.

La Tondo Kids és una gran oportunitat per als joves ciclistes de mostrar les seves habilitats i passió per aquest esport.L'atmosfera de la cursa era emocionant, amb els corredors donant-ho tot i els espectadors animant-los des de les voreres.

En aquesta edició, la designació arbitral ha estat a càrrec del president Lluís Costabella Portella i l'informàtic Cris Jané Garcia. També hi havia la presència dels àrbitres David Casanovas Alegri, assegurant que la cursa es desenvolupés de manera justa i segura per a tots els participants.

La Tondo Kids continua sent un esdeveniment destacat en el calendari esportiu local i una ocasió per celebrar el ciclisme i recordar la memòria de Xavier Tondo. Amb cada edició, aquesta cursa es consolida com un espai per fomentar la pràctica esportiva entre els joves i inculcar els valors de l'esport i la competició saludable.

Felicitem a tots els participants i organitzadors per una exitosa novena edició de la Tondo Kids i esperem amb il·lusió la propera cursa l'any vinent.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts


Arxiu adjunt

Inscripció

Principiant

Aleví

Benjamí_Prebenjamí

Class Escoles

Infantil





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...