Notícies més llegides




Maresme


Calella de Mar

Montserrat Candini proclamada alcaldessa de Calella pel mandat 2015-2019.

Maresme  -  15/06/2015  -  19:19

Reelegida Montserrat Candini alcaldessa de Calella per majoria absoluta, amb 10 vots a favor: 8 del seu grup de CiU i 2 del PSC.


Aj.Calella

Aj.Calella




El dissabte, 13 de juny es va celebrar el Ple extraordinari de constitució del nou Ajuntament de Calella pel mandat 2015-2019, on Montserrat Candini, del Grup de Convergència i Unió (CiU) va ser reelegida alcaldessa de Calella amb els vots favorables dels 8 regidors de CiU i dels 2 regidors del Partit Socialista de Catalunya (PSC), amb qui compartiran govern municipal. La candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Gómez va rebre 4 vots; el cap de llista de la Candidatura d’Unitat Popular-Poble Actiu (CUP-PA), Joan Catà, 1; i el regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Alternativa (ICV-EA), Sebastián Tejada, també 1 vot i 1 vot en blanc.

Montserrat Candini, ja proclamada novament alcaldessa de Calella va adreçar un discurs a tots els veïns i veïnes de Calella en el qual va agrair haver estat reelegida com a alcaldessa de Calella perquè per ella: “no hi ha major satisfacció a treballar i servir a la gent de la ciutat que estimes”.

Candini també va remarcar el compromís polític i social amb la ciutat assumit per tots els regidors en conjunt des de les seves diferents ideologies i va dir que: “cal fer una política sense dogmatismes, constructiva, donar importància als valors, a les idees i a les propostes en positiu i defugir dels enfrontaments”. I va afegir: “cal apostar pel respecte a la diversitat però amb propostes amb feina concreta”. La ja alcaldessa Montserrat Candini, agraïda de la confiança que li ha demostrat la ciutadania va manifestar: “treballaré perquè Calella continuï sent una ciutat d’oportunitats, productiva, important, amfitriona d’esdeveniments culturals i esportius de renom mundial, com a garantia de progrés i de millora del nostre estat del Benestar perquè l’atur que encara tenim ens exigeix a no abaixar la guàrdia, hi lluitarem amb tota la nostra força”. Candini va explicar que: La política social que hem garantit aquest temps és una mostra que per a nosaltres no hi ha progrés si aquest no va acompanyat de suport i de polítiques de protecció per als més vulnerables. Cap circumstància personal o familiar difícil sense atendre, són els nostres valors i no entenem una altra manera de governar”. Finalment va afegir: “treballarem, com sempre hem fet, des de la transparència, amb les portes obertes a tothom i amb la voluntat de compartir el treball”.

“L’Ajuntament de Calella contribuirà en la nova manera de progressar que la ciutadania reclama, que no ho dubti ningú!”, va afegir l’alcaldessa. Per acabar va desitjar molt bona feina i molta sort a tots els regidors del nou consistori.

D’aquesta manera i pel mandat 2015-2019 el consistori calellenc després del Ple d’Organització que se celebrarà el pròxim 3 de juliol, quedarà configurat de la manera següent:

· Alcaldia (CiU): Sra. Montserrat Candini i Puig, amb les àrees de Planificació de ciutat, transparència i bona governança i promoció econòmica (comerç i turisme).

· 1a Tinència d’Alcaldia (CiU): Sra. Nuria Parella i Comas, amb les àrees de Gestió Patrimonial, Educació i Fires.

· 2a Tinència d’Alcaldia (PSC): Sr. Josep Torres i Lobato, amb les àrees d’Observatori de ciutat i Política d’Habitatge.

· 3a Tinència d’Alcaldia (CiU): Sr. Jordi Sitjà i Roca, amb les àrees de Territori, Hisenda i Recursos Generals.

· 4a Tinència d’Alcaldia (CiU): Sr. Albert Torrent i Vivancos, amb les àrees de Seguretat i Serveis de ciutat.

· 5a Tinència d’Alcaldia (CiU): Sr. Xavier Arnijas i Tubert, amb les àrees de Ciutadania, Cultura i Esports.

· Adjunta a l’Alcaldia (CiU): Sra. Lorena Sánchez i Ramírez, amb les àrees de Comunicació i Noves Tecnologies.

· Adjunta a l’Alcaldia (CiU): Sra. Margarita Valls i Hernando , amb les àrees de Política Social, Immigració i Salut.

· Adjunta a l’Alcaldia (PSC): Sra. Cindy Rando i Radaelli amb les àrees de Joventut, Igualtat, Cooperació i Solidaritat.

· Adjunt a l’Alcaldia (CiU): Sr. Marc Buch i Rigola, amb les àrees de Medi Ambient, Espais Naturals, Participació i Adjunt a Joventut.

Regidors amb representació al consistori pel mandat 2015-2019 que no formen part de l’equip de Govern:

· Sra. Cristina Gómez i Gili (ERC).

· Sr. Carles Ferrer i Costa (ERC).

· Sr. Àngel Badalló i Cañellas (ERC).

· Sr. Xavier Casillanis i Comas (ERC).

· Sr. Joan Catà i Ten (CUP-PA).

· Sr. Josep Maria Pérez Basart (PP).

· Sr. Sebastián Tejada Garcia (ICV-EA).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...