Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Art 2016: fires de pintura, pintura als aparadors i exposició col·lectiva

Baix Empordà  -  12/05/2016  -  14:30

Simultàniament es pot visitar la mostra fotogràfica Costa Brava Glam & Click a diversos hotels





Cinquena edició Platja d'Art, del 12 de maig al 30 de juny a Platja d'Aro, una iniciativa que apropa les manifestacions pictòriques al gran públic de la mà de l'Associació d'Empresaris de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, a partir de tres iniciatives: una exposició pictòrica de sis artistes a dotze comerços i establiments, una mostra col·lectiva de les mateixes pintores al Club Nàutic Port d'Aro, i la celebració de tres fires de pintura al carrer als tres nuclis del municipi.

La mostra pictòrica als aparadors s'estén del 14 de maig al 5 de juny a dotze establiments amb la participació de sis autores: Núria Bolívar (Marfranc Dona i Òptica Platja d'Aro); Isabel Lara (Marfranc Home i Hotel Bell Repòs-Restaurant Can Cristus), Micheline Samaey (Perfumeria Júlia i Hotel Cosmopolita), Nati Ramón (Aparthotel Sant Jordi i La Formentera), Montse García (Òptica Eclipse de Sol i La Ibicenca), i Núria Gómez Martín (Golf d'Aro i Hotel NM Suites-Restaurant Sa Cova). Les mateixes artistes, exposen col·lectivament al Club Nàutic Port d'Aro, fins al 30 de juny.

Darrerament, es proposen tres fires de pintura al carrer. La primera, dissabte 14 maig a l'Av. de Platja d'Aro de S'Agaró amb la iniciativa S'Agaró, pintura i vi, que combina mercat de vins catalans i formatges artesans amb una mostra pictòrica de diversos artistes. La segona, dissabte 21 de maig al c/ Pineda de Mar de Platja d'Aro, que es combina amb el concurs de pintura dibuixa el teu entorn a les Galeries Sant Lluís (13-18 h). La tercera és dissabte 28 de maig a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d'Aro, alhora que s'hi organitza un concurs de pintura infantil per a nenes i nens de 8 a 12 anys.

Paral·lelament els quatre establiments del municipi de Costa Brava Hotels del Luxe -Hostal de la Gavina, Sallés Hotel & SPA Cala del Pi, NM Suites Hotel, S'Agaró Hotel SPA & Wellness- conjuntament amb el Sallés Hotel & SPA Mas Tapiolas (Santa Cristina d'Aro), apleguen la col·lecció completa de l'exposició fotogràfica Costa Brava Glam & Click. Un conjunt de 120 instantànies de fotògrafs de l'Agència EFE del pas de les estrelles més brillants del món pel litoral gironí (J. Wayne, E. Taylor, W. Disney, R. Hudson, K. Douglas, F. Sinatra, S. Dalí, L. Di, Sting, L. Messi, E. Iglesias, J. M. Serrat, A. Gardner...). Alhora també ofereixen menús gastronòmics entre 25 i 59 euros.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Programació





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...