Notícies més llegides




Baix Empordà


Tallada d'Empordà

Cotxes engalanats recorren l'Empordà i el Gironès per sumar gent al batec de Salt

Baix Empordà  -  11/09/2016  -  16:16

Turismes decorats amb senyeres i pancartes han circulat per diversos pobles fent sonar clàxons i música


Tallada d'Empordà/Acn

Tallada d'Empordà/Acn




Una marxa lenta de cotxes engalanats ha recorregut aquest diumenge al migdia diversos pobles del Baix Empordà i el Gironès fins arribar a Salt per participar al batec de la Diada organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una vintena de turismes decorats amb senyeres, banderes estelades i pancartes reclamant una nova república han fet sonar clàxons i han cantat al ritme de músiques festives al seu pas per pobles com la Tallada d’Empordà, Verges, Ultramort, Parlavà, Corçà, Flaçà, Bordils, Celrà i la ciutat de Girona. L’objectiu, segons els promotors d’aquesta acció, ha estat sumar quanta gent més gent millor que prengués part a una de les cinc mobilitzacions previstes aquest Onze de Setembre a Catalunya.
Veïns de les comarques gironines s'han animat aquest diumenge a vestir de gala els seus vehicles per assistir al batec organitzat a Salt. Han decorat finestres i portes dels cotxes amb grans senyeres i pancartes on es llegia 'A punt' o 'Camí de la república'.

El punt de trobada ha estat el poble de la Tallada d'Empordà, on s'han retrobat unes quaranta persones, entre avis, adults i mainada, per arrencar una marxa lenta que ha suscitat la complicitat d'altres conductors, que no han dubtat a fer sonar els clàxons en veure la filera de cotxes engalanats.

Han recorregut bona part del Baix Empordà i el Gironès fins arribar a l'aparcament del centre comercial de l'Espai Gironès. L'objectiu no era altre que fer més festiu i lúdic el camí fins a Salt i sumar, si era possible, nous participants a la principal mobilització que aquest diumenge té lloc a les comarques gironines.


Autor: Acn





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...