Notícies més llegides



+ Notícies


Catalunya

S'omple Barcelona, Tarragona, Berga, Lleida i Salt

+ Notícies  -  11/09/2016  -  16:54

La calor i l'ambient festiu marquen l'arribada esglaonada de la gent als cinc punts


Barcelona/Acn

Barcelona/Acn




Els trams de les manifestacions descentralitzades de la Diada convocada per Òmnium i l'ANC s'han començat a omplir esglaonadament en un ambient molt calorós a les cinc ciutats, que fa que alguns espais a ple sol encara no s'hagin omplert. Els manifestants que han de 'bategar' per a la República Catalana a Barcelona, Lleida, Tarragona, Berga i Salt, ocupen els seus llocs en un ambient festiu a l'espera de protagonitzar l'acció simbòlica. A Barcelona, els vuit trams entre el passeig de Sant Joan i el de Lluís Companys ja s'estan omplint; Els deu trams de la Rambla Nova de Tarragona estan plens de gom a gom ; També hi ha deu trams gairebé plens a la llera del riu Segre, a Lleida; a Berga els manifestants ja omplen l'espai des del passeig de la Pau fins a la carretera de Sant Fruitós amb el so de gralles; mentre que al passeig dels Països Catalana de Salt tots els trams estan plens, en una manifestació que serà la més multitudinària de la història d'aquesta ciutat.
A Barcelona, a les estacions de metro que donen accés al Passeig de Sant Joan i al Passeig de Lluís Companys -com Arc de Triomf, on també s’aturen els trens de Rodalies; Girona i Tetuan- no han parat d’arribar assistents a la manifestació per repartir-se entre els trams número 37 fins el 44. A Berga, Salt, Lleida i Tarragona, els assistents als actes de la Diada també s’han desplaçat al lloc amb antelació per tal d’ocupar els seus trams en funció de les seves comarques.

A Barcelona s’hi concentraran els darrers trams, del 37 al 44, amb assistents procedents del Barcelonès, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Maresme, Garraf, l’Alt Penedès i un tram especial per als altres territoris dels Països Catalans.

A Lleida, on s’inicien les accions reivindicatives de la Diada, s’hi concentren els deu primers trams amb assistents del Segrià, la Noguera, el Pla d’Urgell, l’Urgell, la Segarra, les Garrigues, el Pallars Jussà, la Val d’Aran, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça; Tots els accessos al riu estan col·lapsats i la gent va omplint els deu trams de la manifestació en un ambient festiu i musical; mentre que a Berga, que està ple de gom a gom en els seus trams de manifestació, hi haurà els trams de l’11 al 20, amb ciutadans procedents del Berguedà, el Bages, Osona, l’Anoia, el Ripollès, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, el Moianes i el Lluçanès.

Els trams situats entre el 21 i el 26 estaran situats a Salt i corresponen a les comarques del Gironès, la Selva, l’Alt i el Baix Empordà, la Garrotxa i el Pla de l’Estany, i del 27 al 36 a Tarragona, corresponents al Tarragonès, al Baix Camp, al Baix Penedès, al Baix Ebre, al Montsià, a l’Alt Camp, a la Ribera d’Ebre, la Conca de Barberà, la Terra Alta i el Priorat.

A cada una de les localitats que acullen els actes centrals de la Diada organitzats per Òmnium i l’ANC, hi ha diverses colles castelleres que representaran cada un dels “pilars” de la nova República Catalan


Autor: Acn





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...