Notícies més llegides




La Selva


Blanes

Reunió per abordar la situació laboral dels treballadors dels càmpings multats a Blanes

La Selva  -  17/05/2017  -  17:19

ERC s'ha reunit amb la delegada de Treball i representants del sector i de la plantilla per buscar alternatives a les persones que acabin desocupades


Reunió ERC

Reunió ERC




La secció local d'ERC de Blanes s'ha reunit aquest matí amb representants de la Generalitat, la UGT, la Federació de Comerç i Hostaleria de Girona i el Càmping Bellaterra per desencallar la situació dels treballadors dels càmpings multats que està alentint l'aprovació del POUM.

La trobada, celebrada a la seu republicana i que ha estat una primera presa de contacte, ha comptat amb el segon tinent d'alcalde de Blanes, el republicà Àngel Canosa; la delegada de Treball de la Generalitat a Girona, Marta Casacuberta; Xavier Casas, primer secretari d'UGT a Girona; Maxi Rica i el representant dels treballadors del càmping Bellaterra per la CGT, Víctor Bassols. També hi ha assistit la regidora d'EUiA-ICV-Pirates, Dolors Rubio, i Àngel Jordà com a representant de Batega per Blanes.

Des d'ERC de Blanes recorden en un comunicat que estan fent gestions des de l'endemà del ple del mes d'abril, i que s'han reunit amb representants dels càmpings, dels treballadors dels negocis multats per la seva situació il·legal, amb altres forces polítiques i representants del Departament de Treball, la UGT i el sector hostaler.

ERC remarca que és conscient que una derivada que cal resoldre és "la situació laboral de les persones que es guanyen la vida als càmpings i que poden perdre la seva feina". En aquest sentit, exposen que estan treballant per buscar alternatives que resolguin les opcions laborals de les persones que quedin desocupades, i per això cal quantificar-ne el número i conèixer-ne el perfil, com l'edat o la formació, perquè la Generalitat pugui elaborar un pla d'ocupació el més ajustat a la realitat possible.

L'agrupació destaca que la delegada de Treball els ha garantit avui que "la Generalitat està per la feina per garantir tant com es pugui l'ocupació dels possibles afectats" i que s'hi esmerçaran els recursos disponibles.

A més, l'agrupació republicana al municipi reitera la seva voluntat de fer d'intermediari entre totes les parts per resoldre "tan bé com sigui possible" qualsevol risc d'atur que pugui afectar la plantilla dels càmpings blanencs que es troben en situació il·legal.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...