Notícies més llegides



Tarragona


Tarragona

Millo destaca que “Tarragona brillarà al 2018” amb els Jocs Mediterranis com Barcelona al 92

Tarragona  -  03/07/2017  -  23:43

El delegat del Govern posa de relleu que “la capacitat que tenim els espanyols d’arribar a acords, per treballar conjuntament i per fer grans coses junts” és “esperit olímpic”


Reunió d’alts funcionaris de la Unió per la Mediterrània

Reunió d’alts funcionaris de la Unió per la Mediterrània




El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha destacat avui que "Tarragona brillarà al 2018" amb els Jocs Mediterranis com Barcelona ho va fer al 92, quan es compleixen 25 anys d'aquells Jocs Olímpics. A partir del 22 de juny de l'any vinent, ha recordat el delegat del Govern, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 periodistes i 3.500 voluntaris potenciaran Tarragona com "el millor aparador de la marca Espanya, una marca reconeguda per la capacitat organitzadora de grans esdeveniments esportius".

"La capacitat que tenim els espanyols d'arribar a acords, per treballar conjuntament i per fer grans coses junts" és "esperit olímpic", ha manifestat Millo durant la seva intervenció a la reunió d'alts funcionaris de la Unió per la Mediterrània que s'ha celebrat avui a Barcelona. També han participat a l'acte el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, i el tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona i conseller comissionat dels Jocs Mediterranis 2018, Javier Villamayor.

Millo ha recordat que Tarragona sempre ha comptat amb el suport del Govern d'Espanya. La prova més recent ha estat la visita de la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, el passat 25 d'abril per subscriure el conveni de col·laboració amb l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, en virtut del qual el Govern destinarà 10,5 milions destinats a les inversions necessàries per celebrar els Jocs del Mediterrani. En total, l'aportació serà de 15 milions d'euros, ja que a aquesta xifra cal sumar 2,5 milions addicionals per l'organització de l'esdeveniment esportiu.

"La història de la Mediterrània no pot entendre's sense Tarragona", ha defensat Millo, tot posant en relleu la importància de Tarraco a l'Imperi Romà. Gràcies als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Tarragona tornarà a ser "una de les grans capitals del Mare Nostrum i ho farà de la mà d'un consens i una feina institucional que ha permès fer dels Jocs una realitat", ha conclòs el delegat del Govern.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...