Notícies més llegides




Turisme


Roses

Roses, cinquena població mundial amb allotjaments pet-friendly segons la plataforma Airbnb

Turisme  -  09/08/2017  -  10:16

Roses, seguit per Salou, Dènia, Lloret de Mar i Santander, lidera el rànquing estatal, amb un 43% d'habitatges pet-friendly


pet-friendly

pet-friendly




Segons el localitzador d'habitatges de lloguer de vacances Airbnb, Roses ocupa, juntament amb Rijeka (Croàcia), la cinquena posició mundial amb un major percentatge d'allotjaments pet-friendly que accepten mascotes durant les estades vacacionals, liderant el rànquing europeu.

Roses ocupa la cinquena posició mundial amb més d'un 43% dels habitatges inscrits a la plataforma d'Airbnb que accepten mascotes, superat per les poblacions de Viñales (Cuba), que està per sobre del 62%; Lijang (Xina), amb més del 61%; Trinidad (Cuba), amb un 54%; i Sao Sebastiao (Brasil), am un 46%.

Els filtres de recerca disponibles a la plataforma Airbnb, permeten categoritzar els anuncis per visionar aquells en els quals s'accepten mascotes. Segons dades d'Airbnb, Espanya és el quart país del món amb un major nombre d'allotjaments que admeten mascotes (amb més de 60.000 habitatges), superat tan sols per Itàlia (més de 135.000), Estats Units (125.000) i França (100.000).

Catalunya i la Comunitat Valenciana concentren sis dels municipis de tot l'estat amb un major índex d'anuncis aptes per a mascotes. Roses, seguit per Salou, Dènia, Lloret de Mar i Santander, lidera el rànquing estatal, amb un 43% d'habitatges pet-friendly.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...