Notícies més llegides



Salut


Palamós

Es presenta el nou mural 'A toast to life' de Palamós Gent Gran

Salut  -  15/09/2017  -  14:33

L'ha realitzat l'artista Montserrat Abril


El nou mural 'A toast to life'

El nou mural 'A toast to life'



Aquest migdia s'ha presentat el nou mural que dona color i vida al porxo de Palamós Gent Gran. Porta per títol "A toast to life" i ha estat realitzat per l'artista bisbalenca Montserrat Abril.

L'obra va ser escollida com a guanyadora del 1r Concurs de Graffiti de Palamós Gent Gran, amb l'objectiu d'humanitzar l'espai exterior de la residència sociosanitària, que sol utilitzar en hores de lleure i de passeig al jardí. En visitar l'espai i el jardí, l'artista va decidir donar-li un contrapunt d'humor i mostrar de forma simpàtica senyors i senyores grans amb molta vitalitat i amb unes taules de surf.

A l'acte hi ha assistit l'equip directiu de SSIBE com el president dels òrgans de govern, Lluís Puig; el gerent, Jordi Calsina; la directora de dependència, Nuri Comes.

El President ha inaugurat oficialment el mural i ha fet lliurament del premi a l'artista, consistent en 500€, Montserrat Abril ha agraït la iniciativa al centre i ha dit que l'encoratja a seguir treballant en el món de l'art, Mireia Darnaculleta, Directora del centre, ha dedicat unes paraules de record al Dr. Joan Prat i els parlaments han finalitzat amb Arantxa Sardà i la Laura Garcia - professionals del centre- que han explicat com es va portar a terme el concurs de graffiti, la resident Neus Niell dient que li agrada molt el mural i dóna vida i alegria al centre i Ignacio Cerro, usuari del centre de dia que ha dedicat unes paraules a l'artista.

Montserrat Abril, l'autora de l'obra
La jove artista, de 32 anys, és nascuda a La Bisbal però actualment resideix a Begur. Va cursar els estudis de Batxillerat artístic a Olot i es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Posteriorment, ha realitzat cursos d'especialització en trompe-l'oeil a La Massana i va realitzar l'Erasmus a Leipzig (Alemanya).

No és el primer mural de grans dimensions que Montserrat Abril realitzarà. Aquest hivern també va il·lustrar la façana que dona al Carrer Pi i Ralló de la Fonda Caner de Begur amb una superfície de 70 metres quadrats.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...