Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Suport de les entitats de Besalú a Guinó, citat a declarar com a vicepresident del Parlament

Besalú, Vila Comtal  -  01/11/2017  -  08:13

Associacions culturals, esportives i socials mostren el seu rebuig a una "citació injusta, desproporcionada, venjativa i antidemocràtica"


Lluís Guinó

Lluís Guinó



El gruix de les entitats socials de Besalú han llençat un missatge de suport a l'alcalde del municipi, que ha estat citat a declarar pel Tribunal Suprem com a vicepresident primer del Parlament de Catalunya a partir de demà. Entitats dedicades a l'acció social, clubs esportius, associacions de mares i pares d'alumnes dels centres educatius de la vila o grups culturals són alguns dels signants del manifest de suport a Guinó, a qui volen "agrair la feina i perseverança mostrada en la defensa del país".

Al document, que s'ha gestat en els darrers dies i que s'ha fet públic coincidint amb la proximitat de la declaració dels membres de la mesa del Parlament a Madrid, remarquen que la citació "ens sembla injusta, desproporcionada, venjativa i antidemocràtica". "Persegueixen idees i les combaten judicialment quan no les poden guanyar a les urnes", apunten al text, que conclou remarcant el suport a l'alcalde besaluenc.

"Seguirem ferms en el nostre camí, denunciant les injustícies i donant suport als innocents", subratllen les entitats que subscriuen el manifest, com l'ANC Besalú, el Centre Esplai St. Vicenç de Besalú, Càritas Garrotxa Besalú, el Centre Excursionista Besalú, el Grup de joves de Besalú, l'AVPC Besalú "protecció civil" o Associació Foment de la Sardana Besalú.

També hi donen suport l'Associació Cultural Tallaferro, l'Associació cultural i de lleure El Taller, la Venerable Congregació dels Dolors de Besalú, el Club Esportiu Besalú, la Unió de botiguers de Besalú, l'Associació Cultural i de Lleure Aixoplug, el Besalú Club Natació, els Amics de Besalú, el Besalú Cross, club Btt Besalú Desfrenats, Besalú Solidari, l'Acunç Recerca i Divulgació, l'Associació Besalux, l'Associació Donadors de Sang de Besalú, les AMPA de la Llar d'Infants el Petit Compte i l'IE Salvador Vilarrasa i els seus companys i companyes del PDeCat Besalú. Així mateix, la parròquia de Besalú també s'ha posat al costat del batlle.

El batlle de Besalú, Lluís Guinó, juntament amb la resta de membres de la Mesa del Parlament i la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell, aniran demà i divendres a declarar al Tribunal Suprem després que ahir al matí rebessin de mans de Mossos d'Esquadra vestits de paisà les citacions judicials per la querella presentada per la Fiscalia. Els membres sobiranistes de la Mesa del Parlament estan acusats dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu #lluisguino





Comentaris (1)

xavier bosch Puigcorbe 2017-11-02 10:52:15

Vull donar tot el meu suport a l'Alcalde i a tots aquells que varen fer possible l'exercici de la Democràcia el dia 1O malgrat les amenaces,coaccions i pallisses.Espero que ben aviat tothom reculli el que ha sembrat.



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...