Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'AGE obre un concurs per donar suport a un nou projecte solidari

Actualitat Girona  -  23/11/2017  -  10:18

El guanyador serà el beneficiari de la III Desfilada de l'Associació d'empresàries, que es farà la primavera del 2018


AGE

AGE



L'Associació Gironina d'Empresàries ha posat en marxa el concurs per escollir el projecte solidari al qual es destinarà la recaptació de la III Desfilada Solidària AGE, que es durà a terme la primavera de l'any vinent. Hi poden participar les entitats que desenvolupin la seva activitat a les comarques gironines. La data límit per presentar projectes és el 15 de desembre i es comunicarà el nom del projecte guanyador la segona quinzena de gener de 2018. Les bases de participació es poden consultar a la plana web de l'Associació: www.agegirona.cat.

La darrera desfilada solidària organitzada per l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE) a favor de les dones maltractades, que es va dur a terme el 17 de març al Centre Cultural La Mercè de Girona, va ser un gran èxit. Hi van assistir 250 persones i les entrades es van exhaurir unes hores abans. La recaptació va ser de 3.920 euros, obtinguts de les aportacions dels assistents i dels patrocinadors. "Habitatges per a dones supervivents, per a la dignitat femenina", va ser projecte de la Fundació Ser.Gi, premiat d'entre els set que es van presentar i ha estat el beneficiari de la recaptació íntegre de l'acte. Divuit empresàries i professionals gironines, sòcies de l'AGE, van desfilar per donar suport a aquest projecte, centrat a crear un dispositiu d'habitatges d'inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals que no han assolit el grau d'autonomia necessari per a poder viure amb dignitat després de la seva estada en el pis de transició per a dones maltractades.

La desfilada solidària es va organitzar per primer cop el 2016 en record a la periodista i sòcia de l'AGE, Cuca Mascort, que va idear una desfilada solidària el 2013. El 2016 es va recuperar aquesta iniciativa en la qual van participar deu dones empresàries i l'any passat s'hi va sumar per primer cop el concurs.


Autor: Redacció


#girona


#girona #age





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...