Notícies més llegides



Turisme


Altafulla

Les escapades romàntiques es consoliden a la Costa Daurada

Turisme  -  03/02/2018  -  00:21

L'hotel Gran Claustre, ubicat al municipi d'Altafulla, s'erigeix com una de les propostes més interessants per passar el Dia de Sant Valentí


Hotel Gran Claustre

Hotel Gran Claustre



Expliquen els llibres d'història que l'origen del Dia de Sant Valentí es remunten a Roma, indret on se celebrava una festa pagana dedicada a la fertilitat. Amb el temps, la festivitat va anar evolucionant de temàtica i també va resseguir diversos punts de la geografia mundial, esdevenint una celebració amb ritus i actes diferents arreu del món.

A Espanya, precisament, el Dia de Sant Valentí va arribar relativament tard, a la meitat del segle XX, però la seva consolidació ha estat meteòrica i actualment ja llueix ben assenyalada a les agendes de la majoria dels enamorats. És per això, per aquesta transcendència, que el fet d'escollir el millor pla s'erigeix com un pas fonamental per assegurar una bona vetllada.

I un dels plans infal·libles a les nostres contrades és una escapada romàntica en la Costa Daurada, un dels paratges per excel·lència del nostre territori. En aquest emplaçament s'hi ubiquen alguns dels millors hotels de Catalunya, espais destinats al gaudi i benestar del client.

Un d'aquests indrets idíl·lics es troba a Altafulla, a pocs quilòmetres de Tarragona. Es tracta de l'hotel Gran Claustre, un edifici majestuós situat al nucli antic de la vila medieval del municipi que té en la singularitat i l'exclusivitat els seus principals trets distintius.

Localitzat a només un quilòmetre de la platja, l'hotel altafullenc s'explica a través de la història, tenint en compte que un dels seus edificis data del segle XVII i està declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. Aquest atribut ancestral, precisament, li atorga un toc genuí que es conjuga a la perfecció amb la modernitat de la seva decoració.

Un equipament de primer nivell

Les 39 habitacions del Gran Claustre, repartides en les dues plantes de l'edifici, comparteixen protagonisme amb l'excel·lent proposta culinària que neix en els fogons de restaurant gastronòmic Bruixes de Burriac, de Jaume Drudis, un local reconegut a la Guia Michelin, i també amb l'acollidor spa del recinte, un espai íntim i tranquil que complirà amb escreix amb la seva voluntat de relaxació i desconnexió.


Autor: Redacció


#hotel


#hotel #granclaustre #altafulla





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...