Notícies més llegides




Esports


Girona

El Girona tomba l'Athletic amb dos gols d'Stuani

Esports  -  04/02/2018  -  22:13

L'equip de Machín s'allunya encara més del descens i es queda a dos punts del Sevilla, el sisè a la classificació


La Liga

La Liga



Ni la pluja que ha caigut avui sobre Montilivi frena la bona temporada del Girona en el seu debut a la primera divisió. Els de Machín han derrotat avui l'Athletic de Bilbao a casa gràcies a dos gols d'Stuani davant de 9.602 espectadors que han desafiat el mal temps per acompanyar l'equip. Aquesta victòria deixa els blanc-i-vermells a tan sols dos punts del Sevilla, el sisè a la classificació, i els allunya una mica més del temut descens.

Sense gairebé buscar-ho, els gironins s'han trobat un penal a favor comès per Andoni López en agafar Maffeo dins l'àrea i fer-lo caure. Stuani no ha perdonat i ha transformat el penal en el seu onzè gol aquesta temporada. Els bascos no han encaixat bé l'1-0 i han quedat venuts a la intensitat del Girona, perdent fàcilment la pilota i acostant-se sense èxit a la porteria en la primera mitja part.

Començat el segon temps, Maffeo ha vist la cinquena targeta groga, i es perdrà la cita amb el Sevilla diumenge vinent. L'Athletic ha guanyat confiança en la segona meitat, però els gironins han evitat que la cosa anés a més; un xut d'Stuani a pilota aturada al minut 54 ha estat a punt de convertir-se en el segon del Girona, però el travesser ho ha impedit.

Finalment, el segon ha sortit de les botes d'Stuani al minut 64. Portu ha encarat Andoni López, li ha guanyat el duel i ha fet una centrada servint-la en safata al golejador del Girona, que ha engaltat als bascos el 2-0 definitiu.

L'Athletic ha intentat reaccionar, però ja era tard. I tot i que Granell ha estat a prop de fer el tercer, el marcador ja no s'ha mogut. El Girona encadena així el quart partit consecutiu sense perdre.


Autor: Redacció


#gironafc


#gironafc #montilivi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...