Notícies més llegides




Esports


Girona

El Girona mira cap a Europa amb un 3 a 0 contra el Leganés

Esports  -  16/02/2018  -  00:09

Stuani, Portu i Juanpe han marcat en el partit de debut d'Eloi Amagat a primera divisió


La Liga

La Liga



Esclat d'alegria a Montilivi aquesta nit, on el Girona ha derrotat el Leganés per 3 gols a 0 i s'acosta encara més a les posicions europees. Després de la derrota al camp del Sevilla diumenge passat, el Girona ha saltat al camp amb l'objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva a Montilivi. Ho ha fet sense Pere Pons, per un problema al bessó, i sense Timor, que no podia jugar per la clàusula de la por, però els 9.142 espectadors que eren a l'estadi han pogut veure debutar per fi a primera divisió el veterà Eloi Amagat en la segona part.

Durant la primera meitat del matx els de Machín s'han mostrat molt superiors als madrilenys. La superioritat s'ha vist reflectida al marcador, primer amb un gol d'Stuani de penal i després amb un altre de Portu. Stuani no ha deixat escapar l'oportunitat de marcar el seu 13è gol a la lliga i al minut 22 ha transformat la pena màxima provocada per una mà de Mantovani en el primer gol del partit. Malgrat que el Leganés ha intentat despertar-se amb rematades llunyanes d'Amrabat, un golàs de Portu al minut 35 els ha tallat el ritme.

El tercer ha arribat ja en la segona part. L'equip de Garicano ha estat incapaç de reaccionar per remuntar el 2 a 0 i s'han trobat que un cop de cap de Juanpe ha acabat de sentenciar el partit. L'únic al·licient d'aquesta segona meitat ha estat veure com el capità Eloi Amagat, un dels jugadors més estimats per l'afició, saltava al camp per primera vegada des que el Girona juga a la màxima categoria.

Amb aquest resultat els gironins dormen avui a dos punts d'Europa i dependran del que facin el Sevilla i l'Eibar per mantenir-se a aquesta distància. De moment, per avui, els blanc-i-vermells se situen vuitens, amb 34 punts, a un punt dels bascos i dos dels andalusos.


Autor: A.C/GN


#gironafc


#gironafc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...