Notícies més llegides



Esports


Girona

Derrota del Girona a casa contra l'Espanyol

Esports  -  22/04/2018  -  14:17

Dos gols de Gerard Moreno han atordit els gironins, que no han tingut encert


La Liga

La Liga



El Girona ha encadenat avui la segona derrota consecutiva a Montilivi amb un 0 a 2 amb l'Espanyol. Els visitants han rendibilitzat els dos intents de Gerard Moreno davant d'un Girona FC que ho ha fet tot menys els gols, bé pel desencert dels seus jugadors o per l'encert del porter Pau López.

Montilivi ha presentat un ambient excel·lent per aquest derbi de sant Jordi: ambient primaveral, 12.313 espectadors a les grades amb ganes de veure els seus equips i fins i tot, una petita actuació de Gertrudis per la col·laboració amb el festival Strenes i intercanvi de llibres i roses com a preludi de la diada.

Els gironins han saltat al camp amb ganes d'agafar definitivament el tren cap a Europa. Després de la victòria dijous a Mendizorrotza, els de Machín tenien l'oportunitat de situar-se a un punt del sisè lloc pels partits ajornats de Sevilla i Vila-Real.

Amb el record del 0-1 de la primera volta, que va fer molt mal a l'Espanyol, els blanc-i-blaus han arribat a Girona a vuit punts del descens i amb nou entrenador, ja que aquest és el primer compromís després de la destitució divendres de Quique Sánchez Flores. L'objectiu del nou tècnic, David Gallego, era trencar la dinàmica dels darrers cinc partits sense guanyar ni marcar i, sobretot, deixant molt males sensacions.

Gerard Moreno ha obert el marcador al minut 42 per l'Espanyol, en la que era la primera ocasió clara dels pericos. I és que tot i el 0 a 1 amb què s'ha acabat la primera meitat del matx, els gironins ho han intentat de totes maneres. Només en els minuts que han passat entre el gol i el xiulet del descans, els de Machín han fet dues aproximacions a la porteria: un xut de Portu i un cop de cap de Pere Pons que ha aturat el porter visitant, Pau López, que ha fet una de les millors actuacions dels primers 45 minuts.

Al 56 ha arribat el segon gol de l'Espanyol, també de Gerard Moreno, que ha fet entrar una passada en profunditat de Darder. Stuani i Olunga han intentat retallar distàncies, però el 0 a 2 ha desmoralitzat els gironins, que no han tornat a aixecar el cap.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...