Notícies més llegides



Esports


L'Hospitalet de Llobregat

Càstig excessiu per a un Figueres que cedeix davant l'efectivitat de l'Hospitalet

Esports  -  25/11/2018  -  18:33

La UE, que s'ha endut un 0 a 3, ha tingut un record pels afectats dels aiguats de la setmana passada


UE Figueres

UE Figueres



El Figueres no ha pogut recuperar la línia positiva i, després de la derrota la setmana passada al camp del Sants, avui ha encaixat un 0 a 3 a casa contra un l'Hospitalet que ha deixat sentenciat el partit abans del descans.

El partit, que ha reunit 300 espectadors, ha arrencat amb un record pels aiguats a Figueres la setmana passada. Tres infants de les cases afectades per la pluja a Vilatenim han fet la sacada d'honor i també s'ha homenatjat els cossos d'emergència que van treballar a la zona.

Ja amb la pilota en joc, dos gols en les dues primeres accions de perill dels visitants han condicionat un partit que la Unió no ha merescut perdre d'aquesta manera. El primer, una vaselina de Salinas, ha arribat després dels primers atacs dels figuerencs, que després han trigat a reaccionar.

Quan ho ha fet, però, ha tingut l'empat molt a prop en una pilota a l'esquena de la defensa que Ferrón ha estat a punt d'enviar al fons de la xarxa per sobre d'Aliaga, però finalment ha sortit a fora per molt poc. L'Hospitalet ha tornat a demostrar la seva contundència ofensiva i, en la segona acció de perill, Ripoll ha fet pujar el 0-2 al marcador.

Tot i el resultat en contra, el Figueres no ha abaixat els braços i ha intentat acostar-se a la porteria visitant per reduir la diferència i tornar a entrar en el partit. No ha tingut sort, però, i una rematada de Ton amb el cap ha suposat el 0 a 3 definitiu.

El ritme de la segona part no ha tingut res a veure amb el de la primera. El partit no ha tingut un dominador clar i en alguns moments el partit ha entrat en una fase d'accions ràpides però sense excessiu perill. El Figueres, tot i la dificultat de treure alguna cosa positiva, ha buscat un gol que el tornés a ficar en el partit, però l'Hospitalet no ha patit pels tres punts en cap moment i, de fet, ha tingut opcions per fer el quart.

"Dir que s'han fet coses bé amb un 0 a 3 semblarà exagerat però ha anat així. L'equip ha començat molt bé, amb molt bones sensacions i pressionant a dalt" ha explicat l'entrenador local, Joan Esteva. "La diferència entre els dos ha estat l'encert", ha reblat.

"En la primera part hem tingut ocasions tan clares o més que l'Hospitalet, simplement ells han estat encertats i nosaltres no", ha explicat el míster en acabar, assenyalant que la segona part ha estat similar i l'equip ha tingut personalitat per mantenir l'ordre.

Esteva ha fet una crida a seguir fent les coses bé per trencar la dinàmica negativa.


Autor: Redacció


#uefigueres #hospitalet


#uefigueres #hospitalet





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...