Notícies més llegides



Esports


Figueres

La Unió Esportiva Figueres suma un punt insuficient a Castelldefels

Esports  -  27/01/2019  -  16:05

L'equip empordanès encadena el quart empat consecutiu tot i haver dominat el partit


UE Figueres

UE Figueres



La Unió Esportiva Figueres ha sumat avui als Canyars el seu quart empat consecutiu, aquest cop contra el Castelldefels per 1 a 1. Els figuerencs han dominat clarament la segona meitat del joc, però els ha faltat encert per acabar guanyant el partit. Jordi Cano pels locals ha estat el primer a obrir el marcador i, ja en la segona meitat, Sergi Romero ha equilibrat la balança per als empordanesos, que mereixien més.

Malgrat tenir un bon coixí respecte al descens, el Figueres encadenava ja tres empats que l'han deixat encallat en la zona mitjana baixa de la classificació. Encara coix per les lesions, l'equip de l'Empordà ha sortit al camp amb l'objectiu de sumar tres punts per ajudar a tancar com més aviat millor la permanència a la categoria. Al seu torn, el Castelldefels en les darreres setmanes ha anat remuntant el vol des de la zona perillosa de la classificació gràcies als reforços.

El combinat de Joan Esteva ha arribat al descans amb una derrota per la mínima. El partit als Canyars de Castelldefels ha arrencat sense un dominador clar en els primers minuts i, malgrat que la Unió ha tingut diverses ocasions clares per avançar-se en el marcador gràcies a Álvaro i Víctor Valverde, qui ha acabat marcant ha estat el Castelldefels, que ha sorprès els figuerencs amb una ràpida contra de Jordi Cano. Valverde ha estat a punt de marcar, però el porter local ha rebutjat la pilota i, a la contra, s'ha avançat el Castelldefels quan Cano ha retallat David Aroca i ha marcat a porta buida el primer gol del partit.

En la segona meitat, els empordanesos han dominat amb claredat. Han portat la iniciativa des dels primers minuts disposats a remuntar i al 52, el capità de la Unió, Sergi Romero, ha pogut empatar a la sortida d'un córner, fent pujar l'1 a 1 al marcador, que ja no s'ha mogut malgrat que els d'Esteva han mogut la pilota amb molt criteri i han generat perill per avançar-se, però els ha faltat encert.

L'oportunitat més clara l'ha tingut Álvaro, però s'ha topat amb un porter inspirat, que al 67 ha evitat l'1 a 2, i les aproximacions de Pere Espuña, Jordi Hostench i Xavi Ferrón tampoc han tingut més sort.

"Hem estat molt superiors, hem estat molt a prop de la victòria, hem tingut moltes opcions i ens hem equivocat molt poques vegades, però el Castelldefels, amb les qualitats que té, et penalitza", ha dit l'entrenador Joan Esteva, que ha assenyalat que només els ha faltat més contundència a les àrees.

"El Castelldefels marxa content amb l'empat i nosaltres decebuts, perquè quan fas un partit tan bo, el més normal és aconseguir la victòria, i hagués estat un resultat molt important", ha assenyalat el tècnic, que ha lloat l'ambició i l'esforç de la plantilla, tot i no tenir el premi merescut.


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...