Notícies més llegides




Actualidad España


Girona

L’alcaldessa de Girona entrega el decret per modificar els límits dels barris entre Domeny i Germans Sàbat

Actualidad España  -  31/01/2019  -  15:56

L’associació de veïns de Germans Sàbat ha recollit avui el document al despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona




L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor d’Urbanisme i Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha entregat aquest migdia el decret que permetrà modificar els límits dels barris entre Domeny i Germans Sàbat. La decisió s’ha pres després que l’Ajuntament de Girona recollís l’opinió dels veïns i veïnes dels carrers dels Cavallers, de la Coma, de Joan Salvat-Papasseit i de Joan Oliver i Sallarés “Pere Quart” per conèixer a quina associació de veïns havien de formar part: si a la del barri de Domeny-Pla de Domeny-Taialà o si a la del barri de Germans Sàbat.

En una trobada al despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona, membres de l’associació de veïns de Germans Sàbat han recollit avui el document que acredita que els quatre carrers de la ciutat passaran a formar part del barri de Germans Sàbat amb efectes a la propera edició dels Pressupostos participats dels barris.

“Ha sigut un procés llarg, però vam tenir clar que havíem de donar la veu als veïns per decidir a quin associació de veïns de barri volien pertànyer. Ens creiem la participació com una eina per fer progressar la ciutat, i amb l’entrega avui del decret fem els passos per dur a terme el resultat d’aquella votació”, ha explicat l’alcaldessa.

El procés participatiu va tenir lloc els dies 22 i 23 de novembre del 2018. En aquest període, van manifestar la seva opinió 53 persones d’un total de 127 veïns i veïnes dels quatre carrers que estaven cridats a votar. De tota la ciutadania participant, 10 persones van demanar seguir formant part de l’associació del barri de Domeny-Pla de Domeny-Taialà, mentre que 43 van preferir pertànyer a l’associació del barri de Germans Sàbat.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...