Notícies més llegides




Esports


Figueres

Important victòria del Figueres a la Pobla de Mafumet

Esports  -  07/04/2019  -  08:43

La Unió guanya 0 a 1 gràcies a un gol en pròpia porta al minut 88




La Unió Esportiva Figueres ha aconseguit aquest migdia una important victòria al camp de la Pobla de Mafumet. Els figuerencs han vençut per 0 a 1 gràcies al gol en pròpia porta de Jesús López al minut 88 després d'una centrada de Ritxi, que ha arribat per una gran segona meitat de la UE, que ha generat moltes ocasions.

Els dos equips venien d'haver aconseguit empats en la darrera jornada. La Unió va sumar un punt gràcies a l'1 a 1 contra l'Ascó, però necessitava vèncer avui per no haver de patir en el tram final de la temporada.

La primera part al Municipal Pobla de Mafumet, on s'han congregat 150 espectadors, ha acabat sense que ningú estrenés el marcador. Els alt-empordanesos han cedit la iniciativa als locals en el primer temps i han fet mèrits per mantenir la porteria a zero fins al descans, tot i els intents dels tarragonins per generar perill.

A la represa, el Figueres ha estat molt superior i ha tingut clares ocasions per marcar, com un xut de falta de Xavi Ferrón al pal. El 0 a 1 ha pujat al marcador al minut 88, amb un autogol del capità local.

El segon triomf consecutiu a domicili permet al combinat que entrena Xavi Agustí mantenir-se per davant de Castelldefels i Sants a la classificació.

El tècnic figuerenc, Xavi Agustí, ha assenyalat que des que ha arribat a la banqueta de la Unió, "tots els partits s'han qualificat de finals". "Aquesta victòria representa encadenar tres resultats positius, és la segona victòria fora de casa i els ànims cada vegada estan creixent més", ha dit, apuntant que, tot i que ha perdut algun jugador al llarg de la setmana, "està clar que tenim una bona plantilla i jugadors molt compromesos".

En aquest sentit, el míster s'ha mostrat molt satisfet del tarannà de l'equip, "que demostra setmana rere setmana que no vol estar en aquesta situació".


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...