Notícies més llegides



Esports


Girona

El Girona FC perd contra l'Alabès i certifica el descens a la Segona Divisió

Esports  -  18/05/2019  -  23:21

El conjunt entrenat per Eusebio Sacristán baixa a la categoria de plata després d'un tram de temporada per oblidar (3 punts de 30)


La Liga

La Liga



La derrota del diumenge passat contra el Llevant va deixar al Girona FC amb un peu i mig a la Segona Divisió. De fet, la salvació per l'equip gironí passava per un miracle que finalment no s'ha produït: el Girona FC havia de guanyar el seu partit contra el Deportivo Alabès i esperar que el Real Celta de Vigo perdés contra el Rayo Vallecano. I per si això fos poc, els blanc i vermells havien d'eixugar una diferència de 7 gols amb els gallecs.

Doncs al final no ha passat ni una cosa ni l'altra, ja que el Girona ha perdut (2-1) a Vitòria i el Celta ha empatat a 2. I d'aquesta manera, els gironins jugaran la Segona Divisió la temporada vinent.

De totes maneres, el descens dels d'Eusebio no s'explica per la derrota d'avui sinó per la mala ratxa dels darrers deu partits: el Girona només ha aconseguit 3 punts dels 30 possibles. Uns números lamentables i més que insuficients per mantenir-se un any més a la millor lliga del futbol mundial.

Partit per oblidar

Si bé és cert que el partit d'aquesta nit difícilment podria servir per salvar la categoria, almenys s'esperava que els gironins competissin fins al final. El cos tècnic format per Eusebio i Onésimo no han cregut en la permanència i han sortit amb un onze inicial amb jugadors que durant la temporada no han gaudit de minuts.

El conjunt gironí ha encaixat el primer gol a la part final de la primera part, i el segon al minut 82 de partit. Un dels jugadors estrella del Girona, 'Portu' ha escurçat distàncies i ha marcat el 2-1 definitiu. Un resultat insuficient i que és un bon resum de la temporada realitzada: idees poc clares, falta de gol i defensa més vulnerable que mai.

Culpabilitat compartida

Sense cap mena de dubte, un dels grans assenyalats pel desenllaç final de temporada és el primer entrenador, Eusebio Sacristán. Coincidint amb la nefasta ratxa de joc i resultats, Montilivi s'ha posicionat -en forma de xiulets- contra el tècnic de Valladolid. A banda dels 3 punts de 30, el Girona només ha guanyat 3 dels 19 partits disputats a l'estadi gironí.

Però com en tots els problemes, sempre hi ha més d'un culpable. La directiva presidida per Delfí Geli i la propietat -City Group- no han sabut reaccionar a temps i han sigut protagonistes d'un final dramàtic. Després de dues temporades a la màxima categoria del futbol espanyol, el Girona FC tornarà a la Segona Divisió.


Autor: Redacció


#gironafc #segonadivisio


#gironafc #segonadivisio





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...