Notícies més llegides



Esports


Figueres

Gran victòria de la UE Figueres al Narcís Sala per acabar la lliga

Esports  -  19/05/2019  -  15:14

L'equilibri en el marcador es va trencar passat el quart d'hora de la represa en una bona acció a la contra de la Unió que Ritxi, amb l'exterior i buscant el pal llarg de Fuentes, va enviar al fons de la xarxa (61')


UE Figueres

UE Figueres



El Figueres va posar el punt final a la temporada amb una gran victòria al Narcís Sala en imposar-se per la mínima al Sant Andreu gràcies a l'encert de Ritxi, el màxim golejador de l'equip. Els alt empordanesos van fer un molt bon plantejament del partit i van arribar al descans sense concedir ocasions clares als locals. A la represa, el Figueres es va avançar en una acció a la contra que va culminar Ritxi (61') i, a partir d'aquí, el Sant Andreu va passar a dominar i va buscar el gol de l'empat, però en les poques ocasions que va generar va topar amb un Aroca molt encertat. La victòria permet els figuerencs acabar la temporada en la 12a posició amb 49 punts.

L'equilibri va marcar el primer tram del partit. Ben situat sobre el terreny de joc, el Figueres no va passar per situacions de perill i va intentar sorprendre els locals amb accions ràpides que no van culminar en res de positiu per als interessos dels visitants, bé per situacions de fora de joc o bé per una pilota que Xavi Ferrón no va poder controlar dins l'àrea local després d'una assistència directa de David Aroca des de la seva pròpia porteria (9').

El Sant Andreu va buscar el joc directe i va començar a inquietar la porteria visitant, primer amb una passada de la mort de Carlos Martínez des de la línia de fons que ningú va encertar a rematar (13'), i després amb una rematada de cap de Carroza, en el llançament d'una falta, que va sortir molt desviada (15').

Però la decoració del primer temps va canviar arran d'un parell d'accions de joc dur dels locals sobre Ritxi. En la segona falta, el local Guillem va rebre un cop i va haver de ser atès fora del terreny de joc. Arran d'aquesta acció, el Sant Andreu va passar a controlar el partit i va començar a arribar amb més assiduïtat a la porteria d'Aroca. Tot i això, cap de les seves accions va comportar un perill real i el Figueres no va patir en excés per mantenir la porteria a zero. Alcover, amb un xut alt des de la frontal de l'àrea (26'); Guillem, que va xutar desviat (30'); Juanan, en una acció assajada a la sortida d'un córner (37'), i Josu, amb una rematada de cap molt forçada després d'una centrada per la banda dreta (38'), van intentar desnivellar el marcador per als locals, sense encert.

La segona part va començar amb intensitat i amb arribades dels dos equips. El Figueres ho va intentar amb una passada intel·ligent en profunditat de Marc Gelmà a la qual no va arribar Xavi Ferrón per molt poc (48'), i amb una centrada de Pol Tarrenchs per la dreta que no va trobar rematador (53'), mentre que el Sant Andreu va topar en dues ocasions amb Aroca, primer en una rematada perillosa de Guillem (50'), i després en un xut de Juanan des de fora de l'àrea (56').

L'equilibri en el marcador es va trencar passat el quart d'hora de la represa en una bona acció a la contra de la Unió que Ritxi, amb l'exterior i buscant el pal llarg de Fuentes, va enviar al fons de la xarxa (61'). El gol va canviar la dinàmica de la segona part, ja que el Figueres va fer una passa enrere i el Sant Andreu ho va aprofitar per buscar l'empat. Totes les accions dels locals, però, van topar amb un inspirat Aroca, que es va mostrar molt encertat per aturar una centrada-xut de David López (67') i, sobretot, per refusar amb els punys dos xuts des de fora de l'àrea d'Alcover, el segon d'ells de falta (69' i 71'). Els barcelonins ho van intentar de totes les maneres possibles fins al xiulet final, però el seu domini no es va traduir en noves ocasions i el Figueres va poder mantenir el mínim avantatge per acabar la lliga amb una gran victòria.

UE Sant Andreu: Fuentes, Jaume, Noguera, Carroza, David López (Kuku, 70'), Guerrero (Sergi, 61'), Alcover, Juanan, Josu, Guillem i Carlos (Ferran, 81').

Figueres: Aroca, Pol Tarrenchs, Canal, Sergi Romero, Espuña, Ritxi, Èric Vilanova (Bora, 77'), Tena, Marc Gelmà (Iván Medinilla, 91'), Xavi Ferrón (Álvaro, 82') i Sergio Álvarez.

Gols: 0-1, Ritxi, 61'.

Àrbitre: Joel Luceño Soriano, de Tarragona, amb Daniel Lucas Gómez i Jordi Moreno Caparrós com a assistents. TG: Segovia, Josu, Sergi (UE Sant Andreu), Ritxi (Figueres).

Públic: 300 persones al camp municipal d'esports Narcís Sala.


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...