Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú es posa la capa de superheroi

Besalú, Vila Comtal  -  14/06/2019  -  11:24

El Dia del Superheroi, projecte que neix per recordar el veí Marc Vergès, en Marc de Can Quei, destinarà els beneficis a la recerca i lluita contra el càncer




Demà dissabte, 15 de juny, la vila comtal de Besalú celebrarà el Dia del Superheroi, una jornada en la qual es combinarà la gastronomia del Food Truck del Superheroi amb la festa, la música i l'emotivitat. En aquest sentit, l'esdeveniment neix per recordar la figura d'en Marc Vergès, en Marc de Can Quei, qui va morir l'any passat amb només 38 anys a causa d'un càncer de pulmó.

En Marc, conegut per la seva lluita i pel seu caràcter emprenedor, se'n va anar molt jove sense haver pogut veure complert el somni d'estrenar la Food Truck del Superheroi a la concentració de Food Trucks Under Bridge que se celebra al municipi garrotxí. És per això, per recordar la seva figura i també el seu anhel, que la família i amics han volgut retre-li un homenatge que ha derivat en l'activitat d'aquest dissabte, una proposta que enguany celebra la seva segona edició.

L'esdeveniment, més enllà de mantenir viva la força i energia del protagonista, també destinarà la recaptació obtinguda als qui lluiten contra aquesta malaltia. L'any passat, en la seva estrena, es va realitzar una donació a la Fundació More, mentre que aquest 2019 la destinació serà per a projectes d'investigació mèdica i per ajudar a la creació d'una sala de companyia, descans, oci i serveis per a malalts i familiars en tractament de quimioteràpia al Centre Quirón-Dexeus de Barcelona, a una iniciativa impulsada per la Ricky Rubio Foundations i l'institut Oncològic Rosell que esdevindrà una realitat aquest estiu.

La col·laboració és total, tenint en compte que els proveïdors aporten productes a peu de cost, que l'organització allibera el Food Truck del lloguer i que la família i amics treballen per aquest afecte perenne cap a en Marc i a la seva dona i fills, tots apassionats del bàsquet.

El programa d'activitats

El Dia del Superheroi, que es celebrarà a la Placeta de Sant Vicenç, s'iniciarà amb una sortida amb BTT a les 9h. Poc després, a partir de les 11h, els assistents podran gaudir de diverses activitats com ara tallers diversos o sessions de tir amb arc, mentre que a les 12h se celebrarà una visita guiada especial, 'El Besalú d'en Marc 'Quei''. Per dinar, a les 14h, hi haurà una suculenta arrossada per tothom.

Ja a la tarda, l'oncòleg Santiago Viteri oferirà una xerrada, un acte previ al Campionat del Truc que es farà a les 16h. Paral·lelament, a partir de les 15h i fins la matinada hi haurà concerts musicals i espectacles diversos, mentre que durant tota la jornada els més menuts podran gaudir d'inflables. A més, hi haurà servei de bar i menjar durant tot el dia, així com sortejos diversos per als assistents.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...