Notícies més llegides




Esports


Girona

CaixaBank renova l'acord de patrocini amb el Girona per desena temporada consecutiva

Esports  -  26/08/2019  -  15:26

CaixaBank posarà a disposició dels més de 9.000 abonats del club una àmplia oferta de productes i serveis en condicions preferents




CaixaBank i el Girona Club de Fútbol han renovat el patrocini que uneix a l'entitat financera i al club català per a la temporada 2019-2020. Ambdues entitats mantenen l'acord de patrocini des de l'any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president del Girona CF, Delfí Geli, i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, han signat aquest nou acord, que vincula a ambdues entitats fins a la finalització de la present temporada, a les oficines del club esportiu. Tanmateix, CaixaBank, en qualitat de principal soci financer del club, posarà a disposició dels socis del club una àmplia oferta de productes i serveis financers en condicions preferents.

Delfí Geli ha manifestat que "aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament". Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d'aquest acord gràcies al qual "l'entitat acompanyarà i recolzarà al Girona i als seus aficionats en l'actual temporada que comença amb importants reptes pel davant. Aquest patrocini suposa un impuls a l'estratègia comercial de CaixaBank que manté ferma la seva aposta per l'esport i per les comarques gironines."


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...