Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Arriba la novena edició de la 100% Tondo

La Garrotxa  -  16/09/2019  -  14:22

Carles Torrent, membre de l'organització ha volgut destacar el valor humà d'aquesta activitat, dedicada al ciclista professional que va morir l'any 2011




Sant Joan les Fonts torna a ser l'escenari de la popular marxa cicloturista, que arriba a la novena edició, tal com ha explicat Vanessa Torrent, regidora d'Esports, que ha aprofitat per posar de manifest la satisfacció que representa per l'ajuntament donar suport, un any més, a aquesta activitat que fomenta l'esport, les activitats en família i rendeix un homenatge a un esportista com en Xavi Tondo.

Carles Torrent, membre de l'organització ha volgut destacar el valor humà d'aquesta activitat, dedicada al ciclista professional que va morir l'any 2011 i que, enguany, modifica lleugerament un dels dos recorreguts per tal de poder garantir la seguretat dels participants. 

Diumenge 22 tindrà lloc a les 9 del matí la IX Marxa 100% Tondo mantenint les dues modalitats, la marxa llarga i la marxa curta. La volta llarga veurà modificat el recorregut per unes obres en el tram habitual i transcorrerà per Castellfollit de la Roca o la Vall del Bac, entre d'altres. Segons ha explicat Carles Torrent "es tracta d'un recorregut exigent però molt bonic". Tant la volta llarga com la curta tindran el punt de sortida i d'arribada a Sant Joan les Fonts. 

 

Dissabte 21 de setembre, a partir de les 16h, se celebrarà la VI cursa infantil Tondo Kids. Un recorregut urbà de 900 metres on hi participaran nens i nenes d’edats compreses d’entre els 5 i els 12 anys i puntuable per a la Copa Catalunya de carretera. 

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç fins aquest dijous i els dorsals es poden passar a recollir el dissabte, a partir de les 18h, al Pavelló d'Esports. Com a regal, enguany s'obsequiarà a cada ciclista amb unes punteres per a les sabatilles de ciclisme.

Trobareu més informació a www.100x100tondo.com.


Autor: Redacció


#tondo


#tondo





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...