Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

La Rosaleda acull aquest mes de juliol el cicle de concerts 'Música contra el Càncer'

Actualitat Girona  -  02/07/2020  -  12:44

L'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona organitza un cicle de concerts solidaris al jardí de La Rosaleda de Girona




Col·laborar en la lluita contra el càncer a vegades és tan senzill com assistir a un concert. Amb aquesta intenció, des de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona han organitzat durant aquest mes de juliol fins a un total de quatre concerts solidaris amb diferents grups i estils musicals.

Els concerts, oberts a tothom prèvia compra d'una entrada solidària, es duran a terme en un espai a l'aire lliure idíl·lic: el jardí de la Rosaleda de Girona.
Així doncs, a partir de les 20h i durant quatre dijous de juliol, es podrà gaudir de les actuacions en directe de Vivi Latorre i Francesc Ubanell (09/07); Lluís Escuadra, Xavier Dotras i l'ex Jarabe de Palo Dani Forcada (16/07); l'home orquestra Pau Morales (23/07) i, clausurant el cicle de concerts, Vivi Latorre i Raül Marc Portel (30/07).

 

Les entrades solidàries, amb preus des dels 10 fins als 15 euros, podran comprar-se:
 

- Online, en el següent enllaç https://aeccgirona.koobin.com/
 

- Presencialment, a la seu de l'AECC Girona (carrer Albereda, 3-5, edifici Fòrum, de Girona) dies abans del concert o el mateix dia del concert a taquilla.
 

La Rosaleda oferirà el servei de begudes i menjar, garantint-se en tot moment les mesures de distanciament i seguretat necessàries.
 

El cicle de concerts Música contra el Càncer compta amb la col·laboració de La Rosaleda (Fundació Ramon Noguera), l'Ajuntament de Girona i Koobin.
 

Els fons que es recaptin es destinaran a seguir prestant serveis gratuïts a pacients de càncer de la província de Girona i a les seves famílies.

L'AECC-Catalunya contra el Càncer, 67 anys d'experiència en la lluita contra el càncer

L'AECC-Catalunya contra el Càncer és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 67 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

Forma part del seu ADN està al costat de les persones, pel que el seu treball s'orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l'impuls de la investigació oncològica.

En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l'AECC aglutina la demanda social d'investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d'investigació científica oncològica de qualitat. A dia d'avui, és l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: a Catalunya, ha invertit 22M€ en 82 projectes d'investigació.

L'AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. A Girona, l'AECC està estructurada en 39 delegacions locals, compta amb més de 203 voluntaris, 4.416 socis i 13 professionals.

Durant el 2019, l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona ha atès 944 persones afectades per a la malaltia.


Autor: Redacció


#girona #aecc


#girona #aecc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...