Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

La Fundació 'La Caixa' i CaixaBank col·laboren amb tres projectes de l'Església diocesana de Tarragona

Tarragona  -  13/11/2020  -  14:29

L'ajut econòmic es destinarà a projectes que treballen amb persones amb algun tipus de discapacitat i amb risc d'exclusió social


Caixabank

Caixabank



La Fundació "la Caixa", CaixaBank i l'Arquebisbat de Tarragona han signat un acord de col·laboració per a la realització de tres projectes diocesans: una aula multinsensorial al Centre d'Educació Especial Tilmar de Montblanc; per al suport i l'organització d'activitats d'estiu per a infants i joves en risc d'exclusió social de la Fundació Santa Maria de Siurana i per a la Llar Natalis, de la Fundació Obra Pia Montserrat, que acull mares gestants en risc d'exclusió social.

El dia 29 d'octubre va tenir lloc la signatura d'un acord de col·laboració per a l'execució del projecte d'una aula multisensensorial al Centre d'Educació Especial Tilmar de Montblanc. La dotació econòmica que CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació "la Caixa", ha destinat al projecte és de 10.024, 85 euros.

L'aula multisensorial és una sala flexible amb diversos materials que s'adapten a les demandes de persones amb algun tipus de discapacitat, tan psíquica com física. Aquest nou projecte beneficiarà 30 alumnes del Centre d'Educació Especial Tilmar i 12 alumnes de l'aula de Suport Intensiu d'Escolarització Inclusiva (SIEI), entre molts d'altres, del Col·legi Mare de Déu de la Serra, amb qui comparteixen espai i projectes.

L'acord de col·laboració va ser signat pel director de Banca d'Institucions de l'entitat financera a Tarragona, Sr. Eduard Gené; el director del CEE Tilmar, Sr. Joan Cortina i el vicari general de l'arxidiòcesi de Tarragona, Mn. Joaquim Fortuny. També es va comptar amb l'assistència de la sotsdirectora d'aquesta entitat a Montblanc, Sra. Rosa Bonet; i del representant de la titularitat de les escoles diocesanes, Mn. Norbert Miracle.

D'altra banda, el dia 4 de novembre es va signar l'acord de col·laboració per a la Fundació Obra Pia Montserrat i la Fundació Santa Maria de Siurana. L'acord va ser signat pel director d'institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Sr. Joaquim Macià, i l'arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas. Hi van assistir, també, el director de Banca d'Institucions de l'entitat financera a Tarragona, Sr. Eduard Gené; el vicari general de l'arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny, l'ecònom diocesà, Sr. Daniel Sobradillo, i el president de la Fundació Santa Maria de Siurana, Sr. Robert Vendrell.

La Fundació Santa Maria de Siurana té com a objectiu el servei a la societat en el camp concret de l'educació en el lleure dels infants, adolescents, joves i adults, des d'una educació integral inspirada en els valors de l'Evangeli. CaixaBank ha aportat 4.000 euros a través del pressupost descentralitzat de la Fundació "la Caixa", que serviran per al suport i l'organització d'activitats d'estiu per a infants i joves en risc d'exclusió social.

Per la seva part, la Fundació privada Obra Pia Montserrat, entitat sense ànim de lucre, té com a objectiu proporcionar auxili material a persones en situació de pobresa. Un dels seus projectes és Llar Natalis, un servei existent a Tarragona des de l'any 2015, que neix amb l'objectiu d'acollir a mares gestants en risc d'exclusió social, mancades de suport econòmic i familiar. La dotació econòmica per aquest projecte serà de 5.000 euros.

 


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...