Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

L’Escola de Música de Besalú obre la matrícula per al curs 2021-22

Besalú, Vila Comtal  -  20/05/2021  -  22:13

El període d’inscripció s’iniciarà el pròxim dilluns, 24 de maig




L’Escola Municipal de Música de Besalú ja ha engegat motors de cara a l’any vinent. Concretament ho farà a partir del pròxim dilluns, dia 24 de maig, quan s’obrirà la matrícula relativa al curs escolar 2021-22. En aquest sentit, les famílies interessades es poden descarregar el full d’inscripció des del mateix espai de l’escola al web de l’Ajuntament o, d’altra banda, accedint a la pàgina web de l’escola (escolademusicadebesalu.cat). 

En aquests dos espais també hi apareixen les tarifes de preus relatives al pròxim curs. En aquest cas, la matrícula es pot fraccionar en dos pagaments: el 50% en el moment de la matriculació i l’altra part restant al setembre. En el cas de les famílies que formalitzin la matrícula al juny, aquestes poden fraccionar el pagament: el 50% al juliol i el 40% al setembre, obtenint d’aquesta manera una bonificació del 10%. 

D’altra banda, els alumnes empadronats a la vila comtal gaudiran d’un descompte del 5% en el preu de les classes, mentre que els alumnes dels municipis veïns també gaudiran d’aquest percentatge de descompte en el preu de les classes si l’ajuntament del seu municipi signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Besalú. Pel que fa a les famílies amb més d’un fill a l’escola gaudiran d’un 10% de descompte en el preu de les classes, mentre que les famílies monoparentals i les famílies nombroses tindran un descompte del 5%. 

L’Escola Municipal de Música de Besalú, ubicada a Cal Campaner, fa més de 30 anys que forma nens, joves i adults. Ho fa amb una metodologia concisa: potenciant la combinació d’estils -tradicional, modern i clàssic- i la creació de cançons, oferint així una formació oberta i integradora. Actualment s’hi imparteixen cursos de guitarra, piano, violí, gralla, tarota, acordió diatònic, acordió cromàtic, veu, flauta, bateria i saxo.


Autor: Redacció


#besalu #escola #musica


#besalu #escola #musica





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...