Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Els casals i cursets d’estiu es fan un lloc a Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  09/06/2021  -  19:26

El Centre d’Esplai Sant Vicenç, el Casal El Taller, el Club Esportiu Besalú i el Besalú Club Natació ja tenen a punt les seves propostes


Els casals i cursets d’estiu

Els casals i cursets d’estiu



Amb la temporada estiuenca traient el cap a l’horitzó, cada vegada són més les activitats i iniciatives lúdiques adreçades als nens i nenes que ja estan degudament col·locades al calendari. Un bon exemple d’això el trobem a la vila comtal de Besalú, on l’oferta per als més menuts arriba de diverses maneres. 

Una de les quals és a través del Centre d’Esplai Sant Vicenç, que ha programat dues activitats. La primera, el Casalet, tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol i està adreçat a nens i nenes de P3 a segon de Primària. En aquest cas, la ubicació és al menjador escolar (de 8:30h a 13:30h) i cada dia es farà una rutina d’una hora d’anglès així com altres activitats. Les inscripcions s’han d’efectuar els dies 19, 20 i 21 de maig als locals de la Rectoria (de 18h a 20h), i els preus oscil·len entre els 70 euros (dues setmanes) i els 130 euros (tot el mes). D’altra banda, el mateix Centre d’Esplai Sant Vicenç també ha projectat l’anomenat Casal Setembre, que es farà del 29 d’agost al 10 de setembre-. Les condicions són les mateixes que l’anterior proposta, amb la diferència que només hi ha una opció de pagament: 70 euros (8 dies). En tots dos casos, les places són limitades.

Una altra entitat que ja compta els dies per iniciar l’activitat és el Casal d’Estiu ‘El Taller’, que en aquest cas centra la seva tasca al pavelló U d’Octubre per a nens i nenes de 3 a 12 anys. L’organització contempla propostes per als mesos de juny (del 23 al 30), juliol, agost i setembre, amb diverses opcions de pagament: en el cas dels matins, la totalitat del mes tindrà un cost de 180 euros; la quinzena, 90 euros, i una setmana, 50 euros; si l’horari és de tardes, el mes costarà 130 euros; i de matins i tardes, el preu serà de 280 euros. El casal té servei de menjador (l’esmorzar, gratuït) i té servei d’acollida gratuït. Places limitades.

Unes vacances esportives

D’altra banda, l’activitat esportiva també tindrà un protagonisme notori. En aquest sentit, el Club Esportiu Besalú organitza del 28 de juny al 30 de juliol la setena edició del seu Campus de futbol, dirigit a nens i nenes nascuts a partir del 2007 i fins al 2016. La proposta inclou activitats de tota mena -des d’entrenaments específics fins a campionats de tècnica individual i col·lectiva, gimcanes, sortides o jocs relacionats amb el futbol-, que estaran liderades per monitors titulats.

I qui vulgui remullar-se podrà optar pels cursets de natació impulsats pel Besalú Club Natació, que es faran a la piscina municipal en horari de matins (de 12h a 12:45h i de 12:45h a 13:30h) i de tardes (de 16h a 16:45h i de 16:45h a 17:30h). Els dies 22 i 29 de juliol i el 5 i 12 d’agost no hi haurà cursets de natació a la tarda, degut a les competicions de la Challenge David Moner. En aquest cas, les incripcions s’han de realitzar aquest dissabte, 12 de juny, a la mateixa piscina municipal (de 10:30h a 11:30h (pels socis) i de 11:30h a 13h (per la resta de persones interessades). El cost oscil·la entre els 80 euros (un mes) i els 100 euros (dos mesos).


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...