Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú acull la presentació del llibre ‘Garrotxa d’Abans’

Besalú, Vila Comtal  -  30/06/2021  -  11:03

Tindrà lloc aquest dijous a la sala d’actes de l’Ajuntament, amb la participació de l’autora, Mei Garcia; de l’editor, Josep Oliveras, i de l’alcalde de la vila comtal, Lluís Guinó




La sala d’actes de l’Ajuntament de Besalú acollirà demà dijous, 1 d’abril, la presentació del llibre ‘Garrotxa d’Abans. Fotos antigues de la Garrotxa 1880-2000’, un esdeveniment que comptarà amb la presència de l’autora de la publicació, Mei Garcia, de l’editor d’Editorial Oliveras, Josep Oliveras, i de l’alcalde de la vila comtal, Lluís Guinó.

Durant la presentació, que començarà a partir de les set de la tarda, es donarà a conèixer una obra que esdevé el segon volum d’una col·lecció que es va iniciar fa més d’un any amb el llibre ‘Olot d’Abans’. En aquest cas, però, el treball conté fotografies d’arreu de la comarca garrotxina, més enllà de la seva capital. 

En total, ‘Garrotxa d’Abans’ està compost per més d’un miler d’imatges repartides entre els 21 municipis que formen la comarca. L’objectiu, per tant, és el de brindar una galeria d’imatges que serveixi per mantenir viva la memòria històrica i l’evolució del territori al llarg dels anys. Ara bé, tenint en compte el gran volum de material recollit, des de l’editorial ja estan treballant en una futura tercera publicació de cara al 2022.

L’autora

Mei Garcia forma part d’un grup de la xarxa social Facebook que compta amb més de 4.000 membres i on es comparteixen imatges antigues de la comarca garrotxina i d’Olot. Fa tres anys, va liderar una exposició al Museu de la Garrotxa amb un recull d’imatges de la ciutat olotina.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...