Notícies més llegides



Catalunya Nord


Banys d’Arles i Paladà

Junts per Catalunya i Unitat Catalana, units

Catalunya Nord  -  19/07/2021  -  15:52

L’expresident Carles Puigdemont diu que el conveni “demostra que ens comprometem a ajudar-nos mútuament, a continuar amb més força i valor”


Acord Junts per Catalunya i Unitat Catalana a Banys d’Arles i Paladà

Acord Junts per Catalunya i Unitat Catalana a Banys d’Arles i Paladà



Junts per Catalunya ha signat avui a Banys d’Arles i Paladà un conveni de col·laboració amb Unitat Catalana, formació que esdevindrà la representació de Junts a l’estat francès. Amb aquest acord, els membres del partit que compleixin els requisits podran ser candidats a les eleccions municipals de la Catalunya del Nord. 

El president de Junts i ara també eurodiputat, Carles Puigdemont, ha assistit a l’acte d’avui al matí, aprofitant entre altres coses que ja fa dies que es troba de vacances al territori nord-català. “Aquest conveni entre Junts i Unitat Catalana demostra que ens comprometem a ajudar-nos mútuament, a continuar amb més força i més valor”, ha dit. L’expresident de la Generalitat de Catalunya ha estat acompanyat d’altres cares conegudes de la política catalana, com ara el conseller Lluís Puig; el secretari d’organització de Junts, David Saldoni, o el responsable de Països Catalans i Internacional, Aleix Sarri. 

Amb aquest acord, el partit busca l’expansió de Junts per Catalunya a la Catalunya del Nord, però també hi ha un objectiu invers: és a dir, els membres d’Unitat Catalana també es podran presentar a les eleccions municipals i del Parlament de Catalunya. En aquest sentit, però, Junts per Catalunya no pot interferir en les accions i decisions en relació amb l’estat francès sense el vistiplau d’Unitat Catalana. 

“Ens hem d’ajudar entre nosaltres, perquè si no, no ho farà ningú. Només els catalans, tant se val si és del nord, com del sud, només ens tenim a nosaltres per ajudar-nos en la defensa de la llengua, la cultura i la nostra sobirania”, ha explicat Puigdemont, que va subratllar la vàlua del partit: “Som un partit amb vocació de govern, tenim una molt bona representació parlamentària, tenim una excepcional presència als nostres municipis, i tres eurodiputats. És un projecte que pot aportar moltes coses”.

 

 


Autor: Redacció


#banys


#banys





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...