Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

La previsió de mal temps trasllada el concert dels Pelukass al pavelló de Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  16/09/2021  -  21:46

L'actuació musical tindrà lloc demà a partir de les onze de la nit i forma part dels actes de la Festa Major de la vila comtal




Les condicions meteorològiques adverses previstes per a aquest cap de setmana han modificat algunes de les activitats que es faran amb motiu de la Festa Major de Besalú, que es fa des d'avui i fins al pròxim diumenge, 19 de setembre, a la vila comtal. En concret, l'associació Grup de Joves de Besalú ha fet saber avui que l'actuació musical del grup Pelukass es farà, finalment, al pavelló 1 d'octubre. El concert tindrà lloc demà divendres, 17 de setembre, a les onze de la nit.

Des de l'organització han ideat una festivitat adaptada a les restriccions pròpies de la pandèmia de la covid-19, vetllant en tot moment per la seguretat dels assistents. Així, se seguiran els protocols anticovid i caldrà dur mascareta, restar assegut i respectar les distàncies durant els diferents actes i propostes de la programació. A més, algunes activitats tenen l'aforament limitat, i per això caldrà reservar una entrada, que serà gratuïta.

Atraccions, espectacles o tallers

El tret de sortida de la festa ha tingut lloc avui, amb l'obertura de les atraccions al recinte firal i la inauguració de l'exposició col·lectiva de fotografies, una activitat, aquesta última, organitzada per Besalux a Sant Julià. Demà, per la seva banda, el ventall d'activitats serà divers: des de la presentació de l'itinerari de patrimoni industrial de la Vall del Fluvià fins a espectacles familiars de màgia o representacions teatrals.

Dissabte, per la seva banda, al matí es faran tallers infantils davant l'Ajuntament, mentre que al Monestir de Sant Pere se celebrarà l'ofici solemne amb l'acompanyament de la Principal de la Bisbal i el Cor Parroquial. A la tarda hi haurà una audició de sardanes a la plaça de la Llibertat, i a la mitja part d'aquesta actuació les noies del perfil de Tik Tok de @canputades faran el pregó d'enguany. Al final de la jornada hi haurà monòlegs a la Plaça. Diumenge, al migdia, hi haurà missa solemne, i ja a la tarda una nova audició de sardanes, aquest cop amb la cobla Vila de la Jonquera, així com el concert Carnaval en el marc del Festival de Música de Besalú. El Grup de Joves Besalú posarà la cirereta a la festa amb un espectacle de focs artificials des del pont. 


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...