Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

El Festival de Música de Besalú abaixa el teló amb gòspel

Besalú, Vila Comtal  -  21/09/2021  -  18:50

El cor gironí Gospelians firmarà la darrera actuació del festival d’enguany aquest diumenge al monestir de Sant Pere




El Festival de Música de Besalú, que enguany arriba a la seva dinovena edició, celebrarà aquest diumenge el darrer concert d’enguany. El monestir de Sant Pere de la vila comtal serà l’encarregat de contextualitzar la baixada del teló del festival, i ho farà amb una actuació de gòspel a càrrec del grup Gospelians, de Girona, sota la direcció de Karol Green. En concret, el concert tindrà lloc a partir de les set de la tarda i es desenvoluparà subjecta a les restriccions pròpies dels temps pandèmics actuals: això significa que l’aforament serà limitat i que l’ús de la mascareta a l’interior del recinte serà obligatori. 

Pel que fa al preu de l’entrada, aquest és de 10 euros. La reserva es pot efectuar al web del festival (www.festivalbesalu.com) tot i que al mateix lloc del concert, una hora abans del mateix, també hi haurà un servei de venda d’entrades. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Besalú amb el suport artístic d’Opus Artis, compta amb el patrocini de la Fundació Metalquimia. 

Quatre concerts

El concert d’aquest diumenge clourà una edició que es va encetar el passat diumenge 5 de setembre amb ‘Torna a Surriento’, una actuació que va comptar amb José de Eça de tenor i Luís Costa al piano i que va fer ressonar, també al monestir de Sant Pere, obres de Puccini, Verdi o Massenet. El diumenge següent, dia 12, Maria i Desislava Piano Duo van brindar l’actuació ‘Peer Gynt’, una posada en escena amb piano a quatre mans i obres de Schubert, Grieg i Khachaturian. El passat diumenge dia 19, d’altra banda, el pianista Georgi Mundrov va exhibir-se amb l’actuació ‘Carnaval’, on va interpretar obres de Chopin, Scarlatti i Schumann.


Autor: Redacció


#besalu


#besal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...