Notícies més llegides



Salut


Girona

Acord entre COF Girona i l'Associació Contra el Càncer per treballar conjuntament en la lluita contra el càncer

Salut  -  10/11/2021  -  13:02

Durant el 2020 l'Associació Contra el Càncer a Girona ha atès 993 persones afectades per la malaltia


Acord entre COF Girona i l’Associació Contra el Càncer

Acord entre COF Girona i l’Associació Contra el Càncer



L'Associació Contra el Càncer a Girona i el Col·legi de Farmacèutics de Girona han renovat l'acord de col·laboració que els vinculava per seguir treballant conjuntament en la lluita contra el càncer.

L'esmentat acord marc, signat en el matí del dimecres 3 de novembre, té com a objecte fixar l'àmbit d'actuació entre totes dues entitats en relació amb qualsevol activitat orientada a la lluita contra el càncer.

L'acte, que ha tingut lloc en la seu del Col·legi de Farmacèutics de Girona, ha comptat amb l'assistència de la presidenta del Col·legi, Rosa Núria Aleixandre, i en representació de l'Associació Contra el Càncer a Girona, la presidenta de l'entitat, Isabel Alejandro, i la representant de Consell Provincial, Laura Franch.

L'acord inclou també, entre altres, el programa 'La teva salut és el primer', dirigit a facilitar l'adopció d'estils de vida saludables, a través de la divulgació de missatges de prevenció i detecció precoç del càncer i conferències o jornades informatives sobre temes relacionats.

El present acord marc de col·laboració s'executarà anualment i de manera prorrogable mitjançant convenis expressos per a cada activitat o campanya que es proposi per a dur a terme per les parts signants.
 

L'Associació Contra el Càncer, 68 anys d'experiència en la lluita contra el càncer
L'Associació Contra el Càncer és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

Forma part del seu ADN estar al costat de les persones, i per això el seu treball s'orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l'impuls de la investigació oncològica.

En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l'Associació aglutina la demanda social d'investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d'investigació científica oncològica de qualitat. Ara com ara, és l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: a Catalunya, ha invertit 28,8M€ en 106 projectes d'investigació.

Integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. A Girona, l'Associació Contra el Càncer està estructurada en 38 delegacions locals, compta amb més de 178 persones voluntàries, 4.536 socis i sòcies i 14 professionals.

Durant el 2020 l'Associació Contra el Càncer a Girona ha atès 993 persones afectades per la malaltia.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...