Notícies més llegides




Salut


Blanes

Suspeses les visites a tots els pacients ingressats a l'Hospital Comarcal de Blanes temporalment des d'avui

Salut  -  10/12/2021  -  09:14

Des d'avui divendres només es mantindrà el punt de recollida de 15 a 19 h de dilluns a divendres, i s'ha reduït l'activitat quirúrgica no urgent


Planta Hospital Comarcal de Blanes

Planta Hospital Comarcal de Blanes



La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre temporalment des d'avui divendres 10 de desembre, i fins a nou avís, les visites als pacients ingressats a l'Hospital Comarcal de Blanes. Inclou les persones que es troben a les plantes d'hospitalització, així com les que són a l'Àrea de Crítics i a la Unitat Polivalent d'Observació (UPO) del Servei d'Urgències.

En tots els casos, els professionals sanitaris seran els qui podran autoritzar visites puntuals, sempre sota criteri assistencial. La mesura es va prendre ahir dijous donada la situació epidemiològica actual provocada per la COVID-19 i l'augment progressiu d'ingressos que s'han detectat en els últims dies a l'Hospital Comarcal de Blanes.

En relació a l'entrada d'acompanyants a l'Hospital de Dia i a la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés, també queden suspeses. Tampoc no es permetrà venir amb acompanyats a les consultes externes a excepció dels menors d'edat, persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de la conducta o de salut mental, i aquelles en què es consideri que l'acompanyament pot facilitar el procés assistencial.

Es manté el punt de recollida i es redueix l'activitat quirúrgica no urgent

Per a tots aquells i aquelles familiars que necessitin fer arribar puntualment objectes personals als pacients es manté habilitat el punt de recollida situat al Punt d'Informació de l'Hospital Comarcal de Blanes en horari de 15 a 19 h de dilluns a divendres. Les pertinences que s'hi rebin es repartiran tan aviat com sigui possible en funció de la disponibilitat dels i les professionals.

Els objectes personals han d'anar degudament identificats amb nom, cognom i número d'habitació; i cal recordar que de cap manera s'acceptarà la recollida de menjar. D'altra banda, a partir del dilluns 13 de desembre se suspendrà l'activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés, donant prioritat a tota l'activitat que no es pugui demorar, així com a l'atenció urgent.

Es mantindrà l'activitat que no requereixi hospitalització, per tant, la cirurgia sense ingrés. L'objectiu principal d'aquesta mesura, que és de caràcter excepcional i es revertirà tant bon punt les dades ho permetin, és alliberar llits de les plantes per poder atendre els pacients afectats per la COVID-19 que ho requereixin. Aquestes noves mesures no s'apliquen de moment a l'Hospital Comarcal de Calella, que manté l'horari de visites a pacients no COVID de 13 a 14 h i amb un sol acompanyant. Tampoc es veu afectada l'activitat quirúrgica d'aquest centre.


Autor: Redacció


#blanes #hospital


#blanes #hospital





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...