Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Les visites guiades agafen protagonisme a la Setmana Santa de Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  05/04/2022  -  13:51

Durant tota la setmana es duran a terme les ‘Descobreix el Besalú medieval’ i ‘Un passeig pel Call’




Des de fa temps el poble de Besalú potencia les visites guiades per donar a conèixer el seu ric patrimoni històric i cultural. Unes activitats que en moments puntuals, com la Setmana Santa que ja treu el cap a l’horitzó, esdevenen més presents que mai, tal com evidencia el complet calendari d’accions que es preveuen a partir de la setmana vinent. 

En aquest sentit, el tret de sortida de les visites guiades a la vila comtal per Setmana Santa s’iniciarà el pròxim dilluns, 11 d’abril, amb l’activitat ‘Descobreix el Besalú medieval’ (12h), que es farà en català. Aquest serà el punt de partida d’una sèrie de propostes que tindran continuïtat el dimarts i el dimecres amb la mateixa visita i a la mateixa hora, tot i que el dimarts s’oferirà en castellà i al dimecres, novament en català. El ‘Descobreix el Besalú medieval’ també es farà dijous -en castellà-, un dia en el qual compartirà protagonisme amb la visita ‘Un passeig pel Call’, que es farà en català (17h). Com el dijous, el divendres es repetiran les dues activitats: en aquest cas, el ‘Descobreix el Besalú medieval’ (12h) es farà en català i el ‘Un passeig pel Call’ (17h), en castellà. 

Ja al cap de setmana, es tornaran a repetir les mateixes visites i, altre cop, s’aniran alternant pel que fa a les llengües. Així, el dissabte es farà el ‘Descobreix el Besalú medieval’ en català i el ‘Un passeig pel Call’ en castellà, mentre que el diumenge l’ordre serà a la inversa. 

Preus i informació

Amb relació als preus, la visita guiada ‘Descobreix el Besalú medieval’ té un cost de 5 euros i una durada de 75 minuts, mentre que ‘Un passeig pel Call’, que es basa en una visita pel barri jueu, costa 2,5 euros i s’allarga durant 30 minuts. Per a més informació i reserves cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme de Besalú (tlf. 972 59 12 40 o al correu turisme@besalu.cat). Per assistir en aquestes activitats, de places limitades, cal reserva prèvia.


Autor: Redacció


#besalu #visitesguiades


#besalu #visitesguiades





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...