Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

220 triatletes competeixen aquest diumenge al Banyoles Half Triathlon

Pla de l'Estany  -  10/06/2022  -  14:25

La prova se celebrarà durant tot el matí a l’entorn del Parc de la Draga




Un total de 220 triatletes participaran aquest diumenge a una nova edició del Triatló B de Banyoles, el Banyoles Half Triathlon. La competició, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, portarà a Banyoles els millors triatletes catalans i estrenarà nou recorregut en la prova de ciclisme. 

La competició comprèn 1.900 metres de natació, 80 quilòmetres de ciclisme amb un nou circuit i 20 quilòmetres de cursa a peu. 

El Triatló B s’iniciarà a 2/4 de 8 del matí al Club Natació Banyoles amb un circuit rectangular a l’Estany de Banyoles, senyalitzat amb boies. A continuació, els participants hauran de completar tres voltes a un circuit de 27 quilòmetres que des de Banyoles sortirà cap a Usall i, de tornada, anirà passarà per Porqueres i Sant Miquel de Campmajor. La competició acabarà amb la cursa a peu on els participants hauran de completar un circuit de 6,6 km en el que hauran de córrer tres voltes per l’entorn del Parc de la Draga i l’Estany en un recorregut totalment pla.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha destacat que en la prova “els esportistes podran descobrir els principals atractius de Banyoles i de part de la comarca del Pla de l’Estany” i ha agraït “la predisposició dels municipis participants per treballar conjuntament per aquesta prova”.

Afectacions viàries

La celebració del Banyoles Half Triathlon comportarà afectacions viàries. La circulació a la carretera C150a, des de la cruïlla de Lió fins al passeig de la Draga i a la carretera de Circumval·lació de l’Estany, estarà tancada d’abans de les 8 del matí fins a 2/4 d’1 del migdia, així com el trànsit pel Passeig Dalmau i el darrer tram del Passeig de la Puda. La carretera GI- 524, entre Banyoles i Sant Miquel de Campmajor, estarà tallada d’abans de les 8 del matí fins al voltant de les 12 del migdia. També es tancarà al trànsit des de ¾ de 8 fins a ¼ de 12 del migdia la carretera GIP-5121, entre Banyoles i Usall. 

Primera prova del calendari

El Banyoles Half Triathlon de Banyoles serà la primera prova del calendari del triatló a Banyoles. Després de diumenge, la propera cita serà el Triatló Internacional, que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 d’agost i que inclourà el Campionat d’Europa de Triatló per clubs relleus mixt, el Campionat d’Espanya de Triatló i el Triatló de Catalunya, la prova degana del triatló al país.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...