Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona ofereix dues formacions en línia per a la millora de l’eficiència energètica de les llars

Actualitat Girona  -  21/06/2022  -  15:05

Els dos cursos són oberts a tota la ciutadania, tenen una durada aproximada de sis hores cadascun i es realitzen a través de la plataforma Moodle




L’Ajuntament de Girona, dins el projecte de foment de la rehabilitació energètica EDIFICAT, posa a disposició de la ciutadania dues formacions en línia dedicades a oferir coneixements sobre l’eficiència energètica de llars i edificis. Els cursos, que aviat ja estaran disponibles, es realitzen a través de la plataforma d’aprenentatge en línia Moodle, i, de moment ja es poden fer les preinscripcions.

El primer dels cursos porta per títol “Mesures per reduir la demanda energètica: millores en l’envolupant tèrmica dels edificis”. El propòsit d’aquesta formació és conèixer els principis del consum energètic a les llars, així com les principals eines i tècniques de rehabilitació energètica. El curs s’adreça tant a professionals de l’àmbit de la construcció, que vulguin obtenir un primer coneixement d’eines i tècniques de rehabilitació energètica dels edificis, com a la ciutadania en general que tingui un interès específic en aquest camp.

El segon curs s’anomena “Mesures per reduir el consum energètic: instal·lacions, autoconsum i gestió energètica”. El seu objectiu és explicar els principis generals del consum energètic a les llars, donar a conèixer les instal·lacions tèrmiques més eficients, així com aquelles instal·lacions basades en fonts d’energia renovable. Aquest curs va adreçat tant a professionals de l’àmbit de les instal·lacions tèrmiques i lampisteria que vulguin aprendre les primeres nocions i conceptes sobre eficiència energètica, com també a la ciutadania que tingui interès en aquesta matèria.

La preinscripció es pot fer des del mateix portal on es realitzaran les formacions: https://campus.girona.cat

El projecte EDIFICAT està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020) creat per la Unió Europea. L’objectiu de POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva assistència se centra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes que afavoreixin el desenvolupament sostenible del territori. Projecte cofinançat per FEDER.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...