Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

La Cursa de Muntanya de Besalú supera els pronòstics

Besalú, Vila Comtal  -  30/10/2022  -  16:05

La prova organitzada per l’entitat Besalú Cross ha estat un èxit de participació i ha arribat als 250 corredors i corredores


Cursa de Muntanya de Besalú

Cursa de Muntanya de Besalú



La vila comtal de Besalú ha celebrat avui una nova edició, la vuitena, de la Cursa de Muntanya de Besalú, una prova organitzada per l’entitat Besalú Cross que ha complert les expectatives pel que fa a la participació. En aquest sentit, fins a la localitat garrotxina s’hi han aplegat avui uns 250 corredors i corredores, el límit establert per l’organització. “La cursa ha estat un èxit de participació i d’ambient, la gent s’ho ha passat molt bé i ha gaudit molt del recorregut”, assenyalen des de l’organització, que ja apunten que tenen “ganes de repetir” una nova edició l’any vinent.

Les xifres registrades han evidenciat les ganes que hi havia del retorn d’aquesta prova. Així doncs, la d’avui diumenge ha estat la primera Cursa de Muntanya de Besalú des de la pandèmia de la Covid-19, i com sempre ha arribat amb dos models de circuits: un recorregut llarg -un trail de 17 quilòmetres i uns 800 metres de desnivell- i un altre de curt -una cursa sprint de caràcter més popular, de 10 quilòmetres i al voltant de 400 metres de desnivell-. 

Com a novetat, la sortida de la prova s’ha efectuat des de la plaça de la Llibertat, mentre que l’arribada dels atletes ha tingut lloc al pavelló. Com assenyala l’organització, la meitat del recorregut llarg, la prova reina, s’ha renovat, amb l’aparició de nous corriols.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...