Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona celebra la Nit del Comerç el pròxim dilluns 21 de novembre

Actualitat Girona  -  15/11/2022  -  16:10

Es farà un reconeixement a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria i els tres establiments més antics




L’Ajuntament de Girona organitza el pròxim dilluns, dia 21 de novembre, la cinquena edició de la Nit del Comerç de Girona. L’acte, que començarà a les 20.15 h i es portarà a terme a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i de la regidora de Promoció Econòmica del consistori, Glòria Plana Yanes.

La Nit del Comerç és per reconèixer a tot el sector comercial de la ciutat el seu esforç, la seva tasca i el gran valor que suposen per la vida de Girona. Alhora donar el protagonisme que es mereixen els establiments emblemàtics i singulars que ja formen part de l’empremta gironina i la fan única. El comerç de Girona és un pilar més dels fonamentals de la ciutat com poden ser el patrimoni cultural, gastronòmic o artístic i es mereix posar-lo en valor com a tal”, afirma la regidora Glòria Plana Yanes.

Aquest esdeveniment té un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar les empreses i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar aquells comerços emblemàtics i singulars. Els premis també estan destinats a posar en valor els i les professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat i de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Durant l’acte es farà un reconeixement i un homenatge a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria de la ciutat que hagin complert durant l’any en curs els 25, 50 i 75 anys, i els tres establiments més antics de Girona exceptuant els tres premiats en l’edició anterior. També hi haurà una ponència a càrrec de Francesc Julià, CEO de Kave Home sota el títol de “Kave Home: de Girona al món. La transformació constant com un imprescindible”. L’acte serà conduït per la periodista Bàrbara Julbe. 


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...