Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L’actriu banyolina Tere Solà estrena a Banyoles ‘TERE SOLA (MIENTE)’

Pla de l'Estany  -  26/01/2023  -  21:32

Serà una comèdia plena de sorpreses que es podrà veure durant tot el cap de setmana al Teatre Municipal


Tere Sola (Miente)

Tere Sola (Miente)



L’actriu banyolina Tere Solà estrenarà demà divendres al Teatre Municipal de Banyoles TERE SOLA (MIENTE) el seu primer espectacle en solitari. Creada per la mateixa Tere Solà i dirigida per Cristina Arenas i Arnau Nadal, TERE SOLA (MIENTE) és un homenatge a l’imaginari col·lectiu, al nosaltres i a l’aquí, però també un tribut als referents que conformen aquest humor tan nostre. TERE SOLA (MIENTE) es podrà veure en quatre funcions al Teatre Municipal i les darreres entrades estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

TERE SOLA (MIENTE) és una comèdia per a tots els públics, lleugera i sense gran artifici. Tere Solà es planta sola a l’escenari només acompanyada d’un moble tocador, una cadira de molles, una bossa de mà plena d’objectes i amb el públic que tindrà un paper important durant l’obra. L’actriu banyolina fa una feina faraònica sobre l’escenari on desplega totes les seves habilitats i savoir faire sobre l’escenari i també a la platea. 

En la presentació de l’espectacle, la pròpia Tere Solà ha explicat que “hem volgut utilitzar referents coneguts per a tots, tant del món de la comèdia com de l’imaginari col·lectiu”, com en el mateix títol de l’espectacle amb una clara referència a Pepe Rubianes. En l’espectacle, ple de sorpreses, es parlarà de l’actualitat, de temes de sempre, però amb una mirada crítica i, fins i tot, àcida. Tere Solà ha destacat que “només podem riure d’allò que estimem, només podem interpretar allò que forma part del nostre paisatge”. 

Un dels directors i dramaturg de l’espectacle, Arnau Nadal, ha explicat que “l’espectacle està pensat per adaptar-se a qualsevol espai, fins i tot a l’aire lliure o a espais no convencionals, per poder arribar a qualsevol municipi, sempre remant a favor de la qualitat artística i tècnicai el rigor escènic”. 

TERE SOLA (MIENTE) es podrà veure aquest cap de setmana al Teatre Municipal de Banyoles. Les entrades estan exhaurides per a les tres primeres funcions i se n’ha obert una quarta per diumenge a les 12 del migdia per a la qual encara queden entrades. Les entrades es poden comprar al web de Cultura Banyoles a cultura.banyoles.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. 

Sinopsi 

La Tere Solà perd l'accent i es troba sola a l'escenari, l'actriu es despulla davant del públic (no ens referim a un streptease) sinó més aviat a obrir-se en canal (no en plan Jack el destripador) sinó que obrirà les portes del seu cor(tijo). 

Tot i l'humil homenatge que el títol proposa a en Rubianes, no pretén comparar-s'hi i per descomptat es tracta d'un espectacle en català. No en sabíem més, teníem quinze dies i una data límit, havíem d'entregar una sinopsi... lamentablement (els grandes del país... la majoria descansen en pau) ens havien pres totes les idees (i qui fa el que pot, oi?) En aquesta història queden moltes pàgines per escriure i no són pàgines fosques. 

Fitxa artística
Idea original: Tere Solà
Interpretació: Tere Solà
Traducció i adaptació: Tere Solà
Vestuari: Tere Solà
Il·luminació i espai sonor: Tere Solà
Assessorament de cos: Tere Solà
Espai escènic: Tere Solà
Direcció musical i arranjaments: Tere Solà
Assessorament de cant: Tere Solà
Màpping: Tere Solà
Caracterització: Antònia Nasarre (la mare de la Tere Solà)
Ajudant de direcció: Tere Solà
Estudiant en pràctiques: Tere Solà
Cover: Tere Solà
Direcció i dramatúrgia: Tere Solà Cristina Arenas, Arnau Nadal
Agraïments: Res de tot això hauria estat possible sense la Tere Solà


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...