Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

La vila comtal viatja cap enrere amb un nou ‘Besalú, Ciutat Jueva’

Besalú, Vila Comtal  -  14/02/2023  -  19:39

La celebració tindrà lloc els dies del 3 al 5 de març i comptarà amb visites guiades, presentacions literàries i un mercat d’artesania


Besalú Ciutat Jueva

Besalú Ciutat Jueva



A principis del pròxim mes de març el poble de Besalú tornarà a viatjar de recules en el temps amb una nova edició del ‘Besalú, Ciutat Jueva’, esdeveniment que enguany tindrà lloc els dies del 3 al 5 . 

Així doncs, el tret de sortida tindrà lloc el divendres, amb la presentació del llibre ‘Francesc Cambó, l’últim retrat’, obra de Borja de Riquer, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Besalú. A banda de l’autor, l’activitat, que començarà a les set de la tarda, també comptarà amb la participació de Josep Valera, que serà l’encarregat de presentar l’acte. Aquest, però, no serà l’únic llibre que es presentarà durant la celebració del ‘Besalú, Ciutat Jueva’ d’enguany: així, el dissabte, també a la Sala d’Actes de l’edifici consistorial, Jordi Camps conduirà a partir de les sis de la tarda la prsentació de l’obra ‘Santa Maria de Besalú 977-1924’, de Tura Clarà.

Ara bé, el gruix de les activitats arribarà el diumenge. Començant pel mercat del Call, que s’allargarà durant tot el dia, i continuant per la visita guiada ‘El món jueu’, que s’iniciarà a partir d’un quart d’una del migdia amb l’objectiu de descobrir el call jueu i reviure el seu passat a través de la història. El preu per assistir-hi és de 5 euros per persona. Finalment, la jornada dominical es completarà amb una nova visita guiada, ‘Un passeig pel Call’, que es farà a dos quarts de cinc de la tarda i a través de la qual els presents podran resseguir el centre neuràlgic de la comunitat jueva a Besalú, amb especial èmfasi al Micvè i a les excavacions de la sinagoga. En aquest cas, el preu és de 2,5 euros per persona. 

Les persones interessades poden obtenir més informació o formalitzar la reserva a l’Oficina Municipal de Turisme: sigui trucant al telèfon 972 59 12 40 o enviant un correu electrònic a turisme@besalu.cat.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu


Arxiu adjunt

Programa

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...