Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Comença a Besalú la 13a edició de la campanya "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA" per dinamitzar el petit comerç

Besalú, Vila Comtal  -  06/06/2023  -  11:26

L'Associació de comerç local Viu Besalú col·labora en la 13a edició de la campanya "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA", que busca dinamitzar el petit comerç de proximitat i promocionar el turisme a través de premis i experiències


Campanya

Campanya "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA"



La campanya "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA" ha començat a Besalú, on l'Associació de comerç local Viu Besalú s'ha sumat a aquesta iniciativa que té com a objectiu principal promoure el comerç de proximitat i incentivar el turisme a través de premis i experiències.

Enguany, un total de 34 municipis de tot Catalunya participen en la 13a edició d'aquesta campanya conjunta, que és organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES amb el suport de les associacions de comerciants locals i les 4 Diputacions: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Aquests municipis ofereixen als participants l'oportunitat de viure una experiència d'un dia per a dues persones.

La campanya "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA" va començar l'1 de juny i es prolongarà fins al 22 del mateix mes a Besalú, brindant suport als establiments de proximitat i fomentant el turisme local. Aquesta iniciativa destaca pel seu caràcter col·laboratiu, ja que uneix administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i promocionar els 34 municipis organitzadors.

Durant el mes de juny, els participants que realitzin compres als establiments dels municipis participants tindran l'oportunitat de guanyar premis i ser part de l'experiència de descobrir Catalunya des de diferents perspectives. Això permet dinamitzar els comerços de proximitat i promocionar la riquesa patrimonial i turística de cada localitat.

La campanya "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA" demostra l'interès per preservar el teixit comercial de proximitat i promoure el turisme a través de la col·laboració entre municipis i associacions de comerciants. Amb aquesta iniciativa, es fomenta el suport als petits establiments i es posa en valor les singularitats de cada municipi, així com la seva oferta comercial i turística.

Besalú es converteix, juntament amb altres 33 localitats catalanes, en un punt de referència per als ciutadans i visitants que busquen viure una experiència única de compra i descoberta del territori. Amb la participació de l'Associació de comerç local Viu Besalú, s'espera impulsar l'activitat econòmica local i posar en valor els encants d'aquesta localitat gironina.

Aquesta campanya conjunta, que arriba a la seva 13a edició, es consolida com una iniciativa exitosa en la promoció del comerç de proximitat i el turisme a Catalunya, posant de manifest la importància de preservar i valorar el teixit comercial local com a element clau per al desenvolupament econòmic i la vitalitat dels municipis.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...