Notícies més llegides




Maresme


Calella de Mar

La bandera Blava i la de Q de Qualitat ja onegen a la platja de Garbí.

Maresme  -  10/07/2015  -  15:24

Calella hissa les banderes atorgades per la temporada 2015.


Aj.Calella

Aj.Calella




Aquest matí, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i el Tinent d’Alcaldia i responsable de l’Àrea de Serveis Públics, Albert Torrent, han hissat a la platja de Garbí la bandera Blava de les platges d’Europa, que es concedeix a les platges amb les aigües més netes i la “Q” de Qualitat Turística, que es concedeix a les platges amb serveis de qualitat a l’abast de tothom, atorgades per la temporada 2015.

Montserrat Candini ha explicat que: “tenir aquestes banderes suposa un referent de qualitat pels nostres visitants però per obtenir-les s’ha de treballar els 365 dies de l’any, per tal de tenir l’aigua, la sorra i tots els serveis de la platja en condicions. A més, per a l’Ajuntament la renovació d’aquestes banderes és un compromís, ja que les institucions que les atorguen revisen, cada any, que compleixin les condicions i els serveis requerits”.

També Albert Torrent ha manifestat que: “el treball que s’ha de fer a les platges per poder obtenir les banderes Blava i la Q de qualitat turística no és senzill, perquè s’ha de netejar la sorra, cada dia a les sis del matí es buiden les papereres, també fa la seva feina la brigada, els jardiners i el Servei de Socorrisme”. Segons el Tinent d’Alcaldia i responsable de l’Àrea de Serveis Públics “tenir les platges en bon estat suposa molta feina, molta dedicació i un cost anual de 550.000 € aproximadament”.

La platja de Garbí de Calella, situada davant la zona hotelera, queda delimitada pel passeig que porta el mateix nom i té 814 metres de llargada per 72 d’amplada. L’any 2004 va ser guardonada per primera vegada amb la “Q” de Qualitat Turística que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española i des del 1994, de manera consecutiva, amb la Bandera Blava de les platges d’Europa. A la platja de Garbí s’hi poden trobar serveis de vigilància i seguretat de Policia local i Creu Roja, 2 camps de futbol-platja, 9 camps de vòlei-platja, una cistella de bàsquet, guinguetes, carril bici, serveis públics i dutxes, també n’hi ha d’adaptats per a persones minusvàlides dutxes i rampes d’accés


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...