Notícies més llegides




Esports


Figueres

Reunió de la junta directiva de la U.E. Figueres i partit del primer equip a la presó de Figueres.

Esports  -  22/09/2015  -  20:40

Aquest partit s'emmarca dins els actes de celebració de la diada de la Mare de Déu de la Mercè, patrona dels captius i que s'escau el dia 24 de setembre, el proper dijous per tant.


UE Figueres

UE Figueres




El passat divendres 18 de setembre es va celebrar a l’Estadi de Vilatenim la primera Junta Directiva de la U.E. Figueres d'aquesta temporada 2015-2016. Entre altres acords, es van aprovar les altes i baixes de directius, i l’horari i preus del partit de Copa Catalunya contra el F.C. Barcelona B.

Pel què fa a l’equip directiu de la Unió, aquesta temporada són baixa, per motius personals, Dolors Prat i Carbó i Josep Mª Lazo i Roquer. Des de la Junta Directiva, i molt especialment des de la presidència, volem agrair a tots dos la seva dedicació a l’entitat els darrers anys que ha permès la consolidació del futbol base unionista i l’àrea social del club de la que eren responsables. Les seves baixes queden cobertes amb la incorporació d'en Ramon Serra i Anton, nou directiu responsable de l’Àrea Social.

També és baixa com a membre de la Junta Directiva en LuisMi Martínez, nomenat nou Director de Comunicació, que a partir d’ara assumeix dins el club responsabilitats executives en temes de Màrqueting, Publicitat, Premsa i Relacions Públiques. D’aquesta manera l’Àrea de Comunicació dependrà directament de Presidència i on comptarà amb la col•laboració de l’Ivan Pulido i Prat com a responsable de les xarxes socials, periodista i dissenyador.

A la mateixa junta es va aprovar l’horari del partit de Copa Catalunya que la Unió ha de disputar contra el FC Barcelona B. La proposta del club, acceptada avui mateix per la Federació Catalana de Futbol, és de jugar el dimecres 7 d’octubre a les 20.30 hores. El dia i l'hora de l'enfrontament entre figuerencs i barcelonins, doncs, ja és oficial i queda confirmada.

El partit ha estat designat com a jornada econòmica d’ajuda al club amb les següents condicions: socis de llotja i protectors, entrada gratuïta amb un acompanyant; socis adults i acompanyant, entrades a 5 €; resta de socis, 5 €; no socis, 10 €. Hi haurà venda anticipada que s’anunciarà adientment. Com a promoció especial de captació de nous socis, tots els qui es donin d’alta al club abans del partit esmentat rebran dues invitacions pel partit.

D'altra banda, avui dimarts 22 de setembre al matí una delegació del primer equip de la Unió s'ha desplaçat fins a les instal•lacions de la presó del Puig de les Basses per a disputar un partit amistós de futbol sala contra un grup d'interns del centre penitenciari altempordanès.
Aquest partit s'emmarca dins els actes de celebració de la diada de la Mare de Déu de la Mercè, patrona dels captius i que s'escau el dia 24 de setembre, el proper dijous per tant.

Per part unionista han participat en el partit Toni Cunill, Chicho, David Costa, Pedro del Campo, Marc Serramitja Roger Brugué i Adam Fontes (director esportiu del club empordanès). El resultat final de l'enfrontament ha estat favorable a la Unió, per 3 gols a 5, amb tres gols de Roger Brugué, un de Pedro i un de Chicho. Però el resultat, en aquest cas, era el de menys. El realment important ha estat que la U.E. Figueres, com ve essent habitual els darrers anys, està present i se solidaritza amb aquelles iniciatives socials en què pot prendre part. Una actitud i un acte ben remarcables i lloables per part de l'entitat unionista, sense cap dubte.


Autor: Joan Carreres/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...