Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

Societat Civil Catalana lamenta profundament les esbroncades al Rei i al president del Govern durant la manifestació

Barcelona  -  26/08/2017  -  21:25

Societat Civil Catalana defensa la llibertat d'expressió i manifestació reconegudes en la nostra Constitució, però insisteix que la manifestació d'aquest dissabte no era l'escenari per fer reivindicacions de naturalesa partidista ni ideològica


SCC a la manifestació de Barcelona

SCC a la manifestació de Barcelona



Societat Civil Catalana s'ha sumat aquest dissabte a la manifestació contra el terrorisme, després dels atemptats a Barcelona i Cambrils. Tal com va avançar fa un dia, l'entitat ha exhibit una pancarta amb el lema 'Units davant del terrorisme' i amb el hashtag #notincpor, amb la clara intenció de transmetre que en una manifestació d'aquest tipus el debat polític no hauria d'existir, sinó que cal oferir una imatge d'unitat davant d'aquestes atrocitats que comporten la pèrdua de vides humanes.

Per aquest motiu, Societat Civil Catalana lamenta profundament les esbroncades en senyal de disconformitat contra el Rei d'Espanya, Felipe VI, el president del Govern, Mariano Rajoy, i la resta de membres de l'Executiu. L'entitat considera que es tracta d'una acció política i reivindicativa que no té res a veure amb l'esperit d'unitat i concòrdia que hauria de predominar en aquest tipus d'actes. Aquesta instrumentalització política és una greu irresponsabilitat i una falta de respecte a la memòria de les víctimes, els afectats i les seves famílies.

D'altra banda, en aquesta mateixa línia, l'associació assegura que no s'haurien d'haver exhibit banderes estelades durant la marxa, ni haver corejat consignes partidistes i ideològiques ni de cap tipus de reivindicació política, ja que aquestes trenquen amb la raó de ser d'una manifestació que no era altra que la de reconfortar les víctimes i demostrar valentia davant del terror.

Societat Civil Catalana defensa la llibertat d'expressió i manifestació reconegudes en la nostra Constitució, però insisteix que la manifestació d'aquest dissabte no era l'escenari per fer reivindicacions de naturalesa partidista ni ideològica, ja que era el moment de demostrar la grandesa i generositat de la nostra societat i la nostra democràcia.


Autor: Redacció


#barcelona #manifestacio #notincpor


#barcelona #manifestacio #notincpor


Notes relacionades

Societat Civil Catalana lamenta profundamente los abucheos al Rey y al presidente del Gobierno durante la manifestación





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...