Notícies més llegides




Tarragona


Tortosa

Juan Carlos Girauta: “Ciutadans (Cs) és el projecte que restablirà la realitat a Catalunya”

Tarragona  -  15/12/2017  -  22:59

La formació taronja defensa el "vot útil de Cs" en un acte de campanya en la Cambra de Comerç de Tortosa


Acto en Tortosa

Acto en Tortosa



"Ciutadans (Cs) és el projecte que restablirà la realitat a Catalunya". Així s'ha expressat el portaveu nacional de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, en un acte de campanya a la Cambra de Comerç de Tortosa. On ha assegurat que "el món paral·lel creat pel secessionisme ha afectat a més de 2000 autònoms que han marxat de Catalunya en els últims dos mesos". Per això, ha apel·lat als assistents a "apostar pel vot útil de Ciutadans" i "contribuir a aquest salt històric per a Catalunya". "Si anés votant del PP, aquesta vegada faria una excepció", ha afegit.

Acompanyat pel portaveu d'Ocupació i Seguretat Social de Cs, Sergio del Campo, Juan Carlos Girauta ha denunciat "l'eurofobia de Puigdemont" i "el seu intent de Brexit que ha posat a Catalunya en la llista de països decadents i només condueix a una altra crisi a Europa com la de Grècia". En aquest sentit, ha defensat que des de la formació taronja s'aposta per "deixar de banda qüestionis identitàries per parar atenció al fenomen d'integració, progrés i revolució que representa Europa".

Per la seva banda, el cap de llista de Ciutadans per Tarragona, Matías Alonso, ha recordat que "el 21-D tenim una oportunitat històrica per posar fi al Procés i els riscos innecessaris", com ara "el descens d'un terç en les reserves turístiques en 2018, la fugida massiva d'empreses i autònoms, la xacra de l'atur de llarga durada que afecta especialment a Terres de l'Ebre o la ruptura de la convivència".

Finalment, la número 2 per Tarragona, Lorena Roldán, li ha recordat a l'exnúmero dos d'Oriol Junqueras, Lluís Mundò, que "l'únic GPS que Cs ha d'utilitzar per arribar a Terres de l'Ebre és per esquivar la quantitat de peatges que el seu ex Govern ha repartit per tota Catalunya". Així mateix, ha volgut "agrair l'assistència a les noves cares" i destacar que "la formació taronja segueix treballant i creixent en la seva implantació en Terres de l'Ebre".


Autor: Redacció


#ciutadans #tortosa


#tortosa #tarragona #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...