Notícies més llegides




Turisme


Palamós

Els ports de Palamós i Roses es promocionen a la fira de creuers Seatrade

Turisme  -  07/03/2018  -  14:13

Els ports catalans i les seves destinacions donen a conèixer aquests dies els nous serveis i les noves opcions turístiques que s'ofereixen als passatgers davant la indústria


Fira de creuers Seatrade

Fira de creuers Seatrade



La Costa Brava participa en la fira Seatrade Cruise Global 2018, amb els ports de Palamós (Baix Empordà), Roses (Alt Empordà) i les seves destinacions per promoure, a través de les marques Costa Brava Cruise Ports, instal·lacions portuàries, nous serveis i les activitats turístiques davant la indústria creuerística.

La Seatrade Cruise Global és l'aparador internacional més important del sector de creuers que se celebra del 5 al 8 de març, a Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, assisteix per segon any consecutiu a la fira Seatrade, acompanyat dels tècnics de diferents organismes. Segons ha dit el gerent de Ports anem als Estats Units amb l'objectiu "d'organitzar trobades amb les principals companyies, fidelitzar navilieres i buscar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava i com per a les Terres de l'Ebre".

Aquestes dues marques han donat suport aquests dies amb l'esponsorització de l'acte més important de l'Associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), la conferència: "Tendències a la Mediterrània", on s'han explicat les principals novetats del sector i quina serà la tendència d'aquesta activitat a la Mediterrània els pròxims anys.

Més promoció
Els representants de Costa Brava Cruise Ports donaran a conèixer aquests dies als responsables de la indústria creuerística d'arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer.


Autor: Redacció


#roses #palamos


#roses #palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...