Notícies més llegides



Esports


Sant Gregori

La Marxa Popular de Sant Gregori i la Sant Grau Xtrem Run s'uneixen en una mateixa jornada

Esports  -  11/05/2018  -  16:10

L'Ajuntament de Sant Gregori i El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena, organitzadors dels dos esdeveniments sumen esforços per impulsar una nova jornada pels amants de les curses de muntanya i les caminades




Les dues proves seran el diumenge 3 de juny amb diversos circuits, un de 10 km per qui vulgui fer la Marxa Popular i dos de 12 km. (+360m.) o 23 km. (+1.150m.) pels amants del trail dins la Sant Grau Xtrem. La sortida i arribada serà a la zona de la Pineda, els recorreguts seran per l'entorn natural del municipi de Sant Gregori i tindran com a protagonista la serra de Sant Grau. Tots els i les participants tindran l'obsequi d'una camiseta, esmorzar i entrada a la piscina municipal pel corredor/a i acompanyants.

Al mateix matí s'organitzarà la mini Sant Grau Xtrem Run per a nens i nenes de 5 a 12 anys dins un circuit de 400m. per la zona de la Pineda.

Per les inscripcions anticipades ja es pot accedir a www.santgregori.cat o a www.santgrauxtrem.cat on també es poden trobar els horaris de les sortides.

Territori d'esport
Sant Gregori municipi de la Vall de Llémena gaudeix d'un entorn natural i paisatge privilegiat per acollir proves esportives al llarg de l'any i també disposa d'equipaments esportius i logística per acollir-los i garantir la millor experiència als participants.

Pel que fa a les curses a peu al llarg de l'any a Sant Gregori, organitzades per diverses entitats, sumen més de 1.600 esportistes entre totes i es posiciona el municipi com un referent a nivell esportiu.
 


Autor: Redacció


#santgregori


#santgregori





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...