Notícies més llegides




Lleida


Lleida

CaixaBank dona suport al centre de treball de la Fundació Ilersis

Lleida  -  07/11/2018  -  15:43

L'entitat financera aporta 50.000 euros per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a les Terres de Ponent


CaixaBank

CaixaBank



CaixaBank i la Fundació Ilersis han signat un conveni de col·laboració per tal de fomentar l'accés de persones amb discapacitat al mercat laboral a les comarques de Lleida.

L'entitat financera té un fort compromís social i és sensible a la integració laboral de les persones amb discapacitat. Per aquest motiu, CaixaBank treballa per desenvolupar alternatives que garanteixin els drets de les persones amb discapacitat i el seu accés al mercat laboral. Entre aquestes mesures alternatives figura la realització de donacions i accions de patrocini, de caràcter monetari, per al desenvolupament d'activitats d'inserció laboral i de creació de llocs de treball. Un camp que, des de la Fundació Ilersis, es treballa àmpliament en el marc del Centre Especial de Treball (CET) Ilersis.


En l'actualitat el CET Ilersis dóna ocupació a persones amb diversitat funcional. En el Centre Especial de Treball es desenvolupen tasques de jardineria, neteja d'espais, senyalització viària, obres i rehabilitació, manteniment del mobiliari urbà, recollida d'olis vegetals.

Gràcies al conveni signat entre CaixaBank i la Fundació Ilersis, l'entitat lleidatana rebrà aquest 2018 un total de 50.000 euros que destinarà íntegrament a la realització d'activitats que impliquin creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat.


Autor: Redacció


#caixabank #lleida


#caixabank #lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...